Upean asunnon kuvausten satoa

Upean asunnon kuvausten satoa

Pääsin kuvaamaan tätä kaunista taloa lauantaina. Aurinko paistoi pitkästä aikaa, mikä on aina ylimääräistä bonusta tilakuvauksissa. Talossa on paljon korkeaa, valoa heijastavaa pintaa ja sen keinovalaiseminen olisi ollut todella hankalaa. Nyt valoa tulvi ikkunoista, joita löytyy talosta sekä ulko- että sisäseiniltä, ja vaaleista suurista alakerran kaakelilaatoista ja modernista keittiöstä. Oli ihanaa kuvata kohdetta, jossa mikään ei häiritse kuvassa, eikä mitään tarvitse siirrellä tai rajailla.

Joskus isot upeat talot eivät sovellu oikeaan perhe-elämään kovinkaan hyvin. Toisin on  tässä kodissa, jonka perhe on suunnitellut sen oikeaa elämää varten. Pidin tässä talossa tilan kauneuden ja materiaalien lisäksi sen käytännöllisyydestä. Keittiön perällä on walk-in-komero, päämakkarissa vaatehuone, parveke ja tilava kylppäri suurella kylpyammeella. Kaikissa makuuhuoneissa on hyvin säilytystilaa, kaikki pinnat on helposti puhdistettavia jne.

Täällä todistettavasti kauneus ja käytännöllisyys mahtuvat samaan taloon. Se ulottuu myös talotekniikkaan asti. Maalämpö ja kiertoilmatakka tekevät suuren tilan lämmittämisestä (ja kesällä viilentämisestä) ekologista ja edullista. Valaistus on kaikkialla viimeisteltyä, silmälle miellyttävää ja tilaa tukevaa.

Olen käynyt Suomessa ja maailmalla niin monissa upeissa kodeissa, joita ei selvästi ole toteutettu viihtyisään ja järkevään asumiseen, että tämä oli tosiaan ilahduttava kokemus.  Talossa turvallisesti tassutteleva ihana pikkuväki edusti linssiludeosastoa, mutta heidän kuvansa säästän blogilta. Kodin asukkaat ovat vaihtamassa maisemaa ja kuvasinkin talon vuokrailmoitusta varten, joka löytyy täältä.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *