Testissä Dermosilin Winter Wonderland -hiusmaski

Testissä Dermosilin Winter Wonderland -hiusmaski  Muutama päivä on ollut todella kaunista talvisäätä. Nimensä mukaan tähän saumaan sopii siis hyvin pieni esittely Winter Wonderland-maskiin. Rakastan hiusmaskeja! Yksin rentouttavimmista hetkistä on upottautua lämpimään vaahtokylpyyn hiusmaski päässä. Totuus vain on, että yleensä enemmänkin suunnittelen niitä hetkiä kuin oikeasti ehdin toteuttamaan.

Testissä Dermosilin Winter Wonderland -hiusmaski

Eilen illalla kuitenkin vietin raikkaan ulkolenkin jälkeen ihanan lämpimän kylpyhetken päässäni Dermosilin maski, jonka sain jouluna lahjaksi. Pakkaukseen kuuluu myös pehmeä napillinen huppu, joka on oikeastaan tosi hyödyllinen. Hiusmaski saa siitä hieman lämpöä, eikä tarvitse sotkea koko isoa pyyhettä. Hupun kanssa voi hyvin mennä saunaankin. Hiuksethan on hyvä suojata kuumilta löylyiltä ja yleensä teen turbaanin päähäni isosta pyyhkeestä, mutta tämä on paljon istuvampi ja kätevämmän kokoinen.

Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta Dermosilin maskeista, mutta tämä toimi hyvin. Pidin sitä päässäni koko kylvyn ajan eli puolisen tuntia ja sen jälkeen hiukset olivat pehmeät ja miellyttävät. Maski ei myöskään ollut liian hoitava eli ainakin omille, osittain vaalennetulle hiuksilleni juuri passeli. Saattaa muuten olla, että tämä on kausituote, koska ainakaan tuolta Dermosilin sivujen hiusnaamio-osiosta en tätä löytänyt linkattavaksi. Kaunis lahjaksi sopiva pakettikin viittaisi siihen suuntaan.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *