Tehokasta apua väsyneelle iholle Artistryn uutuuksilla

Tehokasta apua väsyneelle iholle Artistryn uutuuksilla

Parhaillaan on vuodenaika, jolloin iho tuntuu tarvitsevan taas extra-huomiota. Elämä on siirtynyt enemmän sisätiloihin kesän jälkeen, ilma on kuivempaa ja syksyn kiireetkin vaativat veronsa, mikä näkyy myös ihossa.

Pyrin ainakin viikonloppuisin, tähän aikaan mieluiten pari kertaa viikossa, pitämään pienen koti-spa hetkeni, johon kuuluu saunaa ja hiusten ja ihon hoitamista.

 

Tuotteet saatu testattavaksi blogiin

Viime viikkoina olen testannut Artistryn uusia hoitotuotteita. Olen jo aikaisemmin tykästynyt Artistryn meikkeihin monestakin syystä. Niiden pakkaukset ovat kauniita ja käytännöllisiä, rakenne miellyttävää ja mikä tietysti kaikkein tärkeintä, ne valmistetaan ladukkaista ja hyvin pitkälle luonnollisista ainesosista (meikkituotteista kirjoitin aikaisemmin esim. täällä). Siksi otin mielelläni testiin myös Artistryn ihonhoidon uutuukia.

Ihonhoito alkaa oikeanlaisesta puhdistuksesta. Minulla on sekaiho, ja talia ja epäpuhtauksia kertyy t-alueelle, kun taas muu kasvojen osa kaipaa kosteuttavaa hoitoa. Hoito alkaa oikeanlaisesta puhdistuksesta. Olen nyt jo useammassa koti-spa-illassani testannut Artistryn kuorintaa ja puhdistavaa maskia.

Olen todella tarkka ihona kuorinta-aineissa. Vähänkin rakeisemmista kuorinta-aineista ja -mekaniikoista on selkeästi iholleni enemmän haittaa kuin hyötyä ja ne jäävät hyllylle. Ihoni tarvitse laadukkaan ja hellävaraisen kuorinnan, joka ei kuivata eikä rasita mekaanisesti.

Tehokasta apua väsyneelle iholle Artistryn uutuuksilla

Artistry Polishing Exfoliant -kuorinta-aine on miellyttävä ja sitä voin hyvin suositella muillekin. Se on pehmeän voidemaista. Käsittely tuntuu iholle hellän pehmeältä, koska ainesosissa on runsaasti mm. luonnollisesti kosteuttavaa kookosöljyä, jota käytän muutenkin ihan sellaisenaan usein. Hellävaraisesti ihoa kuorivat aineet ovat  itse asiassa jojobahelmiä, jotka ovat myös ympäristöystävällisiä ja täysin biohajoavia.

Kuorinnan jälkeen levittelen iholleni maskin. Toki maskin voi levittää kasvoille milloin tahansa, mutta kaikkein ihaninta spa-hetkissäni on, että silloin vain rentoudun muutamaksi minuutiksi, pyrin tyhjentmään mielenikin ja annan maskin tehdä omia tehtäviään ihollani.

Artisty Deep Cleaning Mask sisältää Amazonin valkosavea ja kaoliinisavea, jotka puhdistavat ihon hellävaraisesti, mutta ihanan tehokkaasti. Valkosavella on ihoa kohottavia ja virkistäviä ominaisuuksia ja maksin sisältämät kupari ja sinkki ovat ihoa ravitsevia kivenäisaineita.

Maski tuoksuu kevyen rauhoittavasti ja tuntuu miellyttävältä. Se huuhtoutuu pois helposti ja sen jälkeen iho tosiaan tuntuu puhtaalta ja virkistyneeltä.

Tuotteiden hinnat: puhdistava maski Artistry Deep Clensing Mask 34,10 € ja kuorinta Artisty Polishing Exfoliant 37,19 €

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *