Teeuutuuksia maailmalta

Teeuutuuksia maailmalta

Teehetket ovat ihania. Lämpöisiä, tuoksuvia ja rauhoittavia. Pieniä irtiottoja kesken kiireisen arkipäivän tai vapaapäivän nautintohetkiä.

Teeuutuuksia maailmalta

Juuri nyt teevalikoimassamme on kaksi suloista uutuutta maailmalta. Ensin ystävä toi  Pariisista vihreää teetä jasmiinikukilla ja sitten tytär Berliinista Clipper (=Clipper) Calmer Cameleonia, kamomilla-hunaja-kanelimakua, jota ei taida Suomesta saadakaan.

Kaunis teepaketti on ihana tuliaisidea. Siitä riittää jaettavaa iloa moneksi kivaksi hetkeksi, eikä se ole painava kantaakaan (mikä on yleinen ongelmani tuliaisia miettiessäni matkoilla).

Kommentit (3)
  1. Kamelin makuista teetä? Hauska typo 😀 Ihania nuo teepakkaukset noin yleisestikin, harmi etten ole teeihmisiä ollenkaan, ja kahvipakkaukset on tosi tylsiä/rumia.

    1. inspirations
      23.3.2018, 14:42

      Hei Minna, voi apua – mikä kirjoitusvirhe 🙂 !! Kävin nyt korjaamassa sen. Kiitos, että kävit kommentoimassa siitä. Joskus sitä on sokea omille kirjoitusvirheilleen. Olisi muuten tosiaan hyvä idea panostaa kahveissakin kauniimpiin ja tunnelmallisiin pakkauksiin.

  2. Olen vihreän teen suuri fani ja kirjoittelin juuri blogiini omista suosikeistani. Pussiteetä tulee juotua kiireessä työpaikalla, ja tämä Clipper on ehdoton suosikki, josta ei huonoa vaihtoehtoa löydykään. Ilmeisesti tuo Cupper on samaa sarjaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *