Täytetty paprika arki-illan nopea ja helppo pelastus



Kun tulee arki-iltana myöhään töistä kotiin, muut ovat jo syöneet ja häipyneet harrastuksiin, ei juurikaan tee mieli ruveta kokkailemaan mitään suurempaa. Pelastus on jääkaapista löytyvän eilisiltaisen kastikkeen loput. Tässä tapauksessa löysin mukillisen jauhelihavihanneskastiketta. 



Paprika on juuri sopivan kokoinen ja muotoinen lisuke kastikkeelle. Öljysin paprikan pinnan, sujautin kastikkeet sisään ja laitoin uuniin 200 asteeseen muutamaksi minuutiksi. Sitten pinnalle muutama muheva kalamataoliivi, rucolan lehti, loraus oliiviöljyä ja ripaus pippuria. Muutamassa minuutissa hyvä ja ihan kauniskin annos oli valmis ja juuri sopivan kokoinen illan ateriaksi. Paprikan sisään sopisi yhtä hyvin vaikka kasvis- tai kana- tai tonnikalakastikekin ja päälle vaikka juustoraaste.
Vähähiilarinen täytetty paprika, max 30 g hh/annos
yhdelle:

1 paprika
oliiviöljyä
pippuria
2 dl jauheliha-, kasvis-, kana- tai tonnikalakastiketta
kalamataoliiveja
muutama tuore salaatinlehti
Kommentit (2)
  1. Piisin lämmössä
    11.3.2014, 22:40

    Meillä täytetyt paprikat on lähes jokaviikkoinen ruoka, niin helppo ja kaikkien tykkäämä se on. Itse pehmennän paprikoita ensin hetken kiehuvassa vedessä, sitten täytteeksi esim jauheliha-fetajuustoa ja päälle juustoraaste, uunin kautta lautaselle ja niin taaperosta isompiin koululaisiin kuin me aikuisetkin tykätään kovasti.

  2. inspirations
    12.3.2014, 09:43

    Hei! Kiitos kommentista ja hyvästä vinkistä, tuo paprikoiden pehmennys onkin hyvä vinkki ja fetat täytteen sekaan. Nami, täytyykin kokeilla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *