Syksyn hauskimmat juhlat

Syksyn hauskimmat juhlat

Halloweenin juhlinta ei ole ihan löytänyt sitä ainoaa oikeaa ajankohtaansa  Suomessa. Meillä juhlittiin viime lauantaina, ”oikea Halloween” oli tiistaina ja vielä tänäänkin jatketaan teemaa. Mutta todellakin, kaikki hauskanpito on tervetullutta tähän marraskuun alkuun.

Syksyn hauskimmat juhlat

Parasta on, että Halloween on nostanut pukeutumisen uudelleen kunniaansa, eikä pukeutumisteemaa enää rajata kauhuasuihin, vaan ihan kaikki on sallittua. Meillä pyöri esim. Snoop Dog, Purgen tappajapariskunta, Trump ja Meksikon muuri, Kukka, Tinder, Puuma, XXXL-myyjä, vamppyyreitä, enkeleitä, 50 shades of black, Snoop Dog, Harry Potter, Mafiapomo vaimoineen, vankilaporukka…

Naamiaisia on kivaa suunnitella jo etukäteen, vaikka ajanmukaista on myös pitää asut yllätyksinä, eikä kaikkia ole helppoa edes tunnistaa, ja ilta on täynnä hauskoja yllätyksiä.

Meidän Hallloween-tarjoilut olivat tänä vuonna pientä syötävää juusto- ja hämähäkkikakusta pikkusuolaisiin ja drinksuja oli sekä kylmänä että kuumana, teemaan tietysti sopivina. Aikaisemmin julkaisinkin jo vinkin täydellisen oranssista drinksusta täällä. Drinksut muuten sopivat yhtä hyvin pian alkavaan pikkujoulukauteen, joten voisin julkaista niistä vielä omat postauksensa.

Nyt täällä aletaan valmistautua taas juhlaan, tällä kertaa illalla vietettäviin ystävän synttäreihin. Hyvää viikoloppua kaikille juhlijoille, rentoutujille ja missä ikinä viikonlopun vietätkin ♥.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *