Suklaavanukas mascarponevaahdolla

Suklaavanukas mascarponevaahdolla

 

Onneksi herkkuannoksen ei tarvitse aina olla vain pieni jälkiruoka, eikä sen tarvitse tuottaa huonoa omaatuntoa. Ihan parastahan on, jos suuhunsulava herkkuannos maistuu ihanalle, mutta myös sisältää paljon hyviä ravintoaineita, ja siitä saa vielä täyden ja energisen olon.

Tässä annoksessa yhdistyvät kaksi klassikkoherkkua, mascarponevaahto ja suklaavanukas. Molemmat on myös tehty terveellisistä raaka-aineista. Annos on niin täyttävä, että se käy hyvin vaikka kevyen salaatin jälkiruoaksi, tai sellaisenaan kevyeksi kesälounaaksi. Miksei myös ravitsevaksi herkuttelupäivän aamupalaksi.

*Kaupallinen yhteistyö Verso Food

Suklaavanukas mascarponevaahdolla

kuudelle

Suklaavanukas:

4 isoa kypsää avokadoa
5 kypsää banaania
3 rkl raakakaakaojauhetta
ripaus steviaa
Mascarponevaahto:
250 g mascarpone-tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
1 limen mehu
ripaus steviaa
1 dl pakastevadelmia
Annoksen päälle:
tuoreita vadelmia
ananaskirkikoita
  1. Vatkaa kerma vaahdoksi
  2. Sekoita mascarpone mukaan hiljalleen
  3. Sekoita mukaan limen mehu ja stevia
  4. Laita mascarponevaahto jääkaappiin odottamaan
  5. Jauha Verso Härkäpapurouheseos jauheeksi esimerksi tehosekoittimella
  6. Sekoita banaanit ja avokadot soseeksi
  7. Lisää hedelmien joukkoon jauhettu härkäpapurouheseos, raakakaakaojauhe ja stevia
  8. Sekoita pakastevadelmat mascarponevaahtoon kokonaisina lusikalla ja jaa se astioihin
  9. Asettele suklaavanukas mascarponevaahdon päälle
  10. Koristele annokset tuoreilla vadelmilla, ananaskirsikoilla ja Verso Härkäpapugranolalla

Ps. Muistathan, että muut Härkis- ja härkäpapuvinkkimme löytyvät täältä.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *