Suklaavanukas mascarponevaahdolla

Suklaavanukas mascarponevaahdolla

Onneksi herkkuannoksen ei tarvitse aina olla vain pieni jälkiruoka, eikä sen tarvitse tuottaa huonoa omaatuntoa. Ihan parastahan on, jos suuhunsulava herkkuannos maistuu ihanalle, mutta myös sisältää paljon hyviä ravintoaineita, ja siitä saa vielä täyden ja energisen olon.

Tässä annoksessa yhdistyvät kaksi klassikkoherkkua, mascarponevaahto ja suklaavanukas. Molemmat on myös tehty terveellisistä raaka-aineista. Annos on niin täyttävä, että se käy hyvin vaikka kevyen salaatin jälkiruoaksi, tai sellaisenaan kevyeksi kesälounaaksi. Miksei myös ravitsevaksi herkuttelupäivän aamupalaksi.

Suklaavanukas mascarponevaahdolla

kuudelle

Suklaavanukas:
4 isoa kypsää avokadoa
5 kypsää banaania
3 rkl raakakaakaojauhetta
ripaus steviaa

Mascarponevaahto:

250 g mascarpone-tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
1 limen mehu
ripaus steviaa
1 dl pakastevadelmia

Annoksen päälle:
ripaus granolaa tai kookoshiutaleita
tuoreita vadelmia
ananaskirkikoita

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi
  2. Sekoita mascarpone mukaan hiljalleen
  3. Sekoita mukaan limen mehu ja stevia
  4. Laita mascarponevaahto jääkaappiin odottamaan
  5. Sekoita banaanit ja avokadot soseeksi
  6. Lisää hedelmien joukkoon raakakaakaojauhe ja stevia
  7. Sekoita pakastevadelmat mascarponevaahtoon kokonaisina lusikalla ja jaa se astioihin
  8. Asettele suklaavanukas mascarponevaahdon päälle
  9. Koristele annokset tuoreilla vadelmilla, ananaskirsikoilla ja granolalla.
treeni-ja-ravinto hiilihydraatit dieetti reseptit
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *