Steal the holiday style – sisustusta kasveilla

Steal the holiday style

Tämän talven kaktusinspiraationi on päässyt valloilleen täällä blogissakin. Kaktukset ja vastaavat mehikasvit ovat minusta veistoksellisia ja jotenkin niin inhmimillisiä… olen antanut jo kaktuksilleni nimetkin!! Tämän tulokkaan nimi on Alli-Aloevera. Sain sen mielehtäni pari viikkoa sitten ja näiden kuvien ottaminenkin sijoittui jonnekin sinne. Alli on viihtynyt meillä niin hyvin, että nyt nuo sojottavat vaaleanvihreät pikkulipputangit ovat venähtäneet jo n. 30 cm pituisiksi ja niiden päässä keikkuu punaiset upeat kukat.

Steal the holiday style

Yksi kaktusten viehätys minusta on niiden alkuperä. Kun ne kasvavat luonnossa vain kuumissa maissa, loihitvat ne välittömästi ympärilleen lomafiilistä. Ihailimme Thaimaan loman Aava-hotellissa Vertti Kiven suunnittelemassa ympäristöissä isoja aloe veroja aina kauniilla piha-alueilla kävellessämme. Paikka oli muutenkin oikea keidas. Suomalaisomisteinen luksusbugaloveista muodostuva alue sijaitsi pienen kalastajalylän, Khanomin rannalla, keskellä ei mitään. Täydellinen lomaympäristö. Nyt kun Alli nököttää kotona sohvapöydällä, se säteilee koko pienen olemuksensa voimalla lomaisaa tunnelmaa olohuoneeseemme.

Minulla on kevääseen tyypillinen nouseva sisustusinnostus käynnissä muutenkin ja huomaan, että lähes kaikki uudet ideani kuuluvat samantyyppiseen ”steal the holiday style” -sisustukseen. Suihkuhuoneen lattian tekisin merikivistä ja laiturilaudoista, lattian tietenkin valkoisista lankuista ja johonkin pitäisi saada ripustettua riippukeinu.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *