Sisustusinspiraatio: uusi kaktus muutti meille

Sisustusinspiraatio: uusi kaktus muutti meille  Sisustusinspiraatio: uusi kaktus muutti meille ♥

Olen vasta löytämässä pienen vihersisustajan sisältäni. Olen jo pidemmän aikaa silmäillyt erilaisia kasvivaihtohetoja ja miettinyt niille paikkoja. Puut ja kaktukset kiinnostavat. Kaktuksista on tullut nopeasti trendikasveja. Orastava oma kaktusinnostukseni otti ison loikan, kun kotiimme muutti jouluna tämä mahtava yksilö.

Parin vuoden takaisen muuttome jälkeen olen tuonut  kotiimme vain harkitusti uusia sisustusjuttuja (kun olin isolla työllä saanut niin paljon ylimääräistä tavaraa roudattua kierrätykseen muuton yhteydessö).  ja kun niin tapahtuu, kokeilen niitä eri kohtiin ennen lopullista sijoituspäätöstä. Tällä hetkellä kaktus on jo kaveerannut maalaamieni taulujen ja sohvan kaverina. Koska nyt kotimme on vielä jouluasussaan, löytää kaktus lopullisen sijaintinsa vasta kun kuusi on kannettu ulos ja muut koristeet varastoon.

Perheemme lapsellisuusaste on yleensäkin aika korkealla, mikä tuli taas esille tämän uuden tulokkaan muutettua olohuoneeseemme. Se on minusta niin inhimillinen, että halusin antaa sille nimen. Ennen sitä piti päättää sukupuoli. Poikien mielestä se on ilmiselvä poika. Ja poikakaktuksellehan oli helppo antaa nimi. Kake.

Kake tulee varmaan saamaa pienen perheen ypärilleen, koska epäilen orastavan kaktusinnostukseni saavan jatkoa. Voisin hankkia pienen kaktusperheen, johon kuuluisi muutamia eri muotoisia tyyppejä. Mielelläni löytäisin niille myös mahdollisimman kulahtaneita ruukkuja. Sellaisia, jotka näyttävät siltä, että ne ovat paahtuneet aavikolla kuumassa auringossa pitkään. Tai tietääkö joku, miten saviruukut saa itse kulahtamaan?

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *