Sisustusinspiraatio: Kylpyhuoneet ja tehokkaimmat tuoksut

Sisustusinspiraatio: Kylpyhuoneet ja tehokkaimmat tuoksutSisustusinspiraatio: Kylpyhuoneet ja tehokkaimmat tuoksut

Rakastan inspiroivia yksityiskohtia sisustuksessa. Kylppäreissä ja vessoissakin. Tuoksukynttilöitä, tuoksutikkuja, kauniita kulhoja, pehmeitä mattoja, spa-tunnelmaa. Ei ole lainkaan merkityksetöntä, miten ravintolan tai hotellin kylpyhuoneet on sisustettu, päinvastoin.  Onneksi niihin kiinnitetään nykyään paljon huomiota ja myös hauskoihin ja persoonallisiin ideoihin törmää usein.

Ei kauniin kylppärin tarvitse olla välttämättä ylellinen tai superhieno. Eikö ole parasta, että sekin on tila, jossa saa näkyä asukkaiden tai suunnittelijan persoona, omalaatuiset ja kiinnostavatkin ideat. Yleensä se, että tilaa on mietitty ja siitä huolehditaan ja sillä halutaan luoda jokin tunnelma, olkoon se sitten rauhallinen, hauska, kotoisa, ylellinen tai jotain ihan muuta. Siellä käydään kuitenkin sein. Siksi parasta olisi tila, joka ilahduttaa jo aikaisin aamulla ja josta on kiva mennä nukkumaan myöhään illalla.

Kun siivoan kodin, sytytän mielelläni myös kynttilän kylppäriin ja tuon sinne tuoreen kukan. Ihailen ystävillä vieraillessakin kivoja kylppärisusustuksia ja joskus nappaan kuvan wc-reissulla, niin kuin tämän uutena vuotena veljen kodin juuri remontoidun wc:n hyllyltä.

Juuri nyt on itselläni hakusessa uusi rento ja rauhallinen tuoksu omaan kylppäriin. Ehkä sitruunaruoho?  Viime vuonna sellainen löytyi Pentikiltä, mutta modernimpi pullo olisi parempi tähän hetkeen. Olisiko kenelläkään vinkkejä, mistä sellainen löytyy?

Ja tuoksuvinkki jonka opin tilatuksuista pari vuotta sitten tilasuunnittelun yhteydessä: ihan tutkitustikin omena on tuoksu, joka toimii tutkitusti varsinkin julkisissa wc-tiloissa kaikkein raikastavimmin.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *