Save the Date YSL:n tyyliin

Save the Date YSL:n tyyliin

*Tuote saatu blogiin Save the Date-kustuna

Kauniit Save the Date -kortit ovat levinneet erilaisiin ihaniin toteutuksiin. Tämä oli minusta niin hyvä idea, että halusin vinkata siitä täällä blogissakin. Parhaat ideathan on tehty poimittaviksi tai jalostettaviksi.

Save the date -viesti on käytännöllinen ja kiva idea kertoa jo hyvissä ajoin etukäteen tulossa olevasta tilaisuudesta, josta useimmiten varsinainen kutsu tai infokirje tulee vasta lähempänä tapahtumaa. Kalenterit täyttyvät sitä vauhtia, että Save the Date -idea on lunastanut ansaitusti paikkansa juhlasuunnitteluissa. Toteutuksissa vain mielikutus on rajana.

Tyylikäs Save the Date YSL:n tyyliin

YSL järjestää beuaty club-bileet, joiden Save the Date oli kaiverrettu kauniiseen huulipunaan, jonka  lähetti toi pieneen mustaan kuoreen pakattuna. Huulipunakin on oikeastaan lip stain (Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain), trendikäs nestemäisen mattapuna. Sävy oli ainakin itselleni positiivinen yllätys. Päältä päin 16 Nude Emblem ei näyttänyt omaan väripalettiini sopivalta, mutta yllättäen huulilla se onkin ihan täydellisen iltameikin sävyinen, juuri sopivan viileä omaan makuuni.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *