Sadeinspiraatioita

SadeinspiraatioitaSäätiedotus näytti aika hurjaa keliä parille päivälle, mutta oikeastaan en osannut edes harmistua siitä – varsinkin kun auringostakin ollaan päästy nauttimaan ja sitä on taas pian tiedossa.

Oikeastaan tällainen päivä tasapainottaa hyvin ja usein sadepäivät ovat minusta tosi inspiroivia. Täällä saaressa aamu on kulunut takkatulen edessä sateen ropinaa kattoon kuunnellessa. Tässä olen nautiskellut pitkän aamiaisen ja selannut uusia kuisti-ideoita Pinterestistä. Ajatukset jotenkin rauhoittuvat kun tietää, ettei mihinkään tarvitse lähteä, kun vettä tulee taivaan täydeltä.

Mies lähti juuri pulahtamaan mereen, kun kuulemma sateella vesi tuntuu lämpimämmältä. Itse taidan vetäistä joogamaton esille ja tehdä pidennetyn joogan kuistin lipan alla tai sitten tässä saman takkatulen lämmössä. Tuo takkamme taitaa muuten jäädä tähän samaan asuun, jossa se on ollut jo 10 vuotta. Alkuperäinen idea oli värjätä se laastilla valkoiseksi, mutta pidän paljon sen keskeneräisen oloisesta betonisesta pinnasta juuri näin.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *