Ruokailunautintoja Kreikassa

Ruokailunautintoja KreikassaHyvää viikonloppua! Täällä istutaan autossa nokka kohti saaristoa. Omalla kohdallani on kulunut puoli vuotta viime käynnistä ja tänäänkin ajattelin jäädä ensin kotiin hoitelemaan asioita ja tekemään töitä. Sääennuste oli ensin pelkkää sadetta, mutta se teki eilen täyskäännöksen ja lupaus muuttui aurinkoiseksi. Tämä päivä menikin sitten huipputehokkaasti, kun taputtelin työviikon pakettiin ja aikataulutin sunnuntai-illalle seuraavan työviikon valmistelut. Silloin on blogipuolellakin kivoja tilaisuuksia ja kuvvauksia ym. tulossa. Nyt olisi sitten tiedossa pari päivää happea, raikasta meri-ilmaa ja saaripaikan valmistelu kesäkuntoon. Yleensä näissä hommissa ollaan oltu jo toukokuun alussa, mutta nyt kelit ja muut kiireet siirsivät aikatauluja kuukaudella.

Kuvat ovat yhdestä Rodoksen loman leppoisista illoista Levante Beach Resortin  illalisen alusta. Olin lukenut hotellia valitessa paljon vierailijoiden kommentteja hyvästä ja monipuolisesta ruoasta ja saman voimme allekirjoittaa täysin. Ensin mietin, olisiko parempi idea syödä aina vaikka läheisen kylän eri tavernoissa, mutta joka ilta olimme tyytyväisiä, että tuli valittua puolihoito hotellilta. Oli niin helppoa tavata toisemme hotellialueen keskellä kauniissa ravintolassa.

Illalliset olivat todellakin maineensa veroisia ja pitkistä illoista miellyttävässä maisemassa altaiden ja Väimeren äärellä muodostui ihanan rentouttava hetki, kun pöydistä poimittiin raikkaita salaatteja, sushia, grilliherkkuja, kalaa  ja kansainvälisiä herkkuja. Ruokailu on meille aina ollut matkoilla(kin) tärkeää ja sen onnistuminen yksi kohokohtia.

Parasta minusta on aina myös paikallisen ruoan tarjonta. Kreikkalaista mussakaa, fetasalaattia, mausteisia haudutettuja kasviksia, paikallista grillattua kalaa, vartaita ja lammasta ja tulisia makkaroita kuului ruokatarjontaan.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *