Rentoutta ja spontaaniutta uutta vuoteen

Rentoutta ja spontaaniutta uutta vuoteen

Rentoutta ja spontaaniutta uutta vuoteen

Uusi vuosi vaihtui meillä yhtä rennoissa ja spontaaneissa merkeissä kuin koko joulun aikakin on sujunut.

Päätimme olla tekemättä mitään sen kummempia uudenvuoden suunnitelmia, mikä osoittautui täydelliseksi ratkaisuksi. Ilma näytti hyvältä ja edellisenä iltana joulukodin naapurimme Glen ehdotti meille uudenvuoden aatoksi veneilypäivää, johon tartuimme mielellämme.

Aamulla laitoimme jo kellot soimaan, pakkasimme kylmäkassin täyteen juomia ja hedelmiä ja tein purkkeihin vielä nopeat kana-ananassalaatit. Ajoimme Glenin veneellä pitkälle kauniisiin saariin, joihin emme olisi muuten tulleet mitenkään menneeksi. Päivästä tuli ihana, ja siellä tuli napattua myös sen verran kuvia, että kirjoittelen siitä vielä vähän lisääkin.

Illalla rantauduimme juuri samaan aikaan auringon laskiessa viiden maissa. Punta Gordan kaupungin keskustassa oltiin järjestämässä ilotulitusta keskiyöllä. Suunnittelimme, että tekisimme vielä pyörälenkin sitä ihastelemaan. Mutta niinhän siinä sitten kävi, että veneilyn jälkeen uppouduin kuumaan kylpyyn, kun mies vajosi sohvaan katsomaan lätkää. Skoolasimme lasilliset, jonka jälkeen olimme ihan valmiit nukkumaan.

Veneellä kotiutuessamme ajoimme keskustassa ohi isosta veneestä, joka oli täynnä ilotulitusraketteja eli kyseessä oli varmasti tosi kaunis ilotulitus. Enkä muista aikaisemmin missanneemme uudenvuoden ilotulitusta kertaakaan, vaikka emme itse raketteja juurikaan (yleensä ollenkaan) edes lähettele.

Nyt kuitenkin päivästä jäi niin hyvä mieli ja ihanat muistot, ettei harmita vaikka uni voitti. Oikeastaan ihan samanlaista rentoutta ja spontaaniutta toivon koko tähän vuoteen. Ymmärrystä tarttua hetkiin, eikä suunnitella liikaa. Niin syntyy usein kaikkein parasta. Meillä ihmisillä on useimmiten ihan liikaa itsemme ja ympäristömme asettamia sääntöjä ja aikatauluja. Asioita pitää tehdä silloin kun kalenterissa niin lukee, vaikka aina ei oikeasti todellakaan tarvitsisi. Tänä vuonna olisi ihanaa vähän höllätä ja jättää tilaa luovuudelle ja yllättävillekin ideoille. Rentoa ja ihanaa uutta vuotta kaikille <3

Sain muuten kyselyn, että lisäisin blogin ihmiskuviin asutietoa. Joskus olen niin tehnytkin. Miksikäs ei. Ainakin silloin tällöin. Itsekin kiinnitän usein blogeissa huomiota päivän asuihin. En ole ollenkaan trendi-ihminen vaatteissa, päinvastoin. Rakastan vaatteiden pitkäaikaista käyttöä ja erilaisia yhdistelyitä fiilispohjalta sekä erityisesti kierrättämistä, jolloin asutietoa merkatessani mielelläni myös merkkaan sen hankinta-ajan, jos vain sen muistan.

Paita – Express (2017)

Aurinkolasit – Kalvin Clein (2017)

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *