Rennompi vappu latasi akut

Meidän vapputyyli koostui tänä vuonna ruutupaidoista ja trikoista (ja illalla toppatakeista ja pipoista). Tämä taisi muuten olla ensimmäinen vappu ikinä, jolloin olin Suomessa ollessani pois Helsingistä. Ja nyt tuntuu siltä, että tästä voisi hyvin tehdä uuden tradition, varsinkin sellaisina vuosina, jolloin vappu pidentää viikonloppua, niin kuin nyt. Juhannuksena polteltiin kokkoa pihassamme ja nyt jatkettiin samalla meiningillä. Tästä kokkojuhlinnastakin voisi tulla uusi traditio. Miksipä varata lämmittävää ja valaisevaa kokkoa vain juhannukselle.

Viikonloppuna siivottiin miehen kanssa pihaa ja vappuaattona kokoonnuttiin sukulaisten kesken kokon ympärille lämmittelemään ja poksauttamaan kuohuvat. Cola-koiralla oli muutama koirannami omassa lasissaan, jota se ryhdikkäästi vartioi.

Rennompi vappu latasi akut

Illalla muiden lähdettyä kohti omia saariaan mieheni vanhemmat tulivat vielä meille istumaan iltaa, mukanaa omat metsästäjänleipätaikinat ja mustikat. Aika stressittömästi päästiin tänä vuonna juhlimaan kevättä, kun vieraat toivat syötävätkin mukanaan.

Ilma oli mitä oli, eli aika samanlaista kuin juhannuksena ja joulunakin, mutta se ei harmittanut ollenkaan. Päinvastoin, ainakin itse nautin raikkaasta ulkoilusta eniten. Rento vappu latasi akutkin hyvin arkiviikolle.

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *