Rantakävelyillä kesäaamuissa

Rantakävelyillä kesäaamuissa

Taas näiden kuvienkin kohdalla on pakko todeta, että parasta lomalla on perheen kanssa yhdessä vietetyt hetket. Arki rullaa aina nopeasti eteenpäin, niin että kesällä parasta on yhdessä akkujen lataaminen.

Eikä sen tarvitse muuttua vaikka perhe kasvaa (tai pitäisi kai sanoa vanhenee). Isojen lasten kanssa on ihan erilaista  ja entistäkin parempaa vaihtaa ajatuksia kaikesta, oikeastaan samalla tavalla tasavertaisesti kuin aikuisten ystävienkin. Ehkä meidän perheen dynamiikkaa on entisestään parantanut lasten ulkomailla asuminen. Kun koko perheen aikaa on ikävöinytkin, osaa sitä arvostaa entistäkin enemmän.

Rodoksella tuli usein aamulla lähdettyä kävelemään rantaa pitkin koko perheen kesken ja yhteenkuuluvuuden fiilis oli ihan sama kuin rantakävelyillä mökillä omassa saaressa aina kesäaamuisin siitä asti, kun lapset keikkuivat mukana rintarepussa.

Rodoksella kävely päättyi usein lähikylän tavernaan tai ihan vain takaisin omalle hotellille. Tälle matkalle ei haluttu ennalta suunniteltua ohjelmaa, vaan fiilispohjalla  rentoa menoa. Muista Kreikan matkan fiiliksistämme olen kirjoittanut täällä.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *