Raikkaat kiireenpelastaja-smoothiet

Raikkaat kiireenpelastaja-smoothiet   Maanantai oli pitkä ja siihen mahtui paljon aikataulutettua ohjelmaa, tapaamisia, deadlineja ym. Sain myös tehtyä  töitä valmiiksi myöhempää viikkoa varten, koska halusin saada järjestettyä muutaman vähemmän työntäyteisen päivän tälle viikolle.

Tyttären tullessa kotiin melkein puolen vuoden reissultaan haluaisin ensin keskittyä ihan perheaikaan… ja tottakai tyttären läheisimpiä ystäviäkin on ihanaa nähdä taas. Ajatuksissa olisi myäs järkätä Havaiji-teemaista juhlintaa, mutta se saa hieman odottaa. Itse kaipaisin pitkiä keskusteluja, valokuvien katsomisia, talven tapahtumien läpikäymisiä ja tietysti hyvää ruokaa, ulkoilua ja aikaa läheisten kanssa. Ja luonnollisesti tyttärellä on takana pitkät lennot, 12 tunnin aikaero, ja mielessä myös täällä odottavat ystävät.

Mutta maanantai ennen sitä oli siis juoksentelua paikasta toiseen. Täytyy myöntää, että pienoisessa paniikissa myös muistin jossain vaiheessa, että olin sopinut tapaamisen alle puolen tunnin päähän siitä hetkestä toimistolleni. Pelastukseksi kävin nappaamassa  taas muutaman smoothien matkalta. Minusta ne korvaavat niin hyvin kahvikesitykset – ja tarjoaako kukaan yleensäkään enää tapaamispullia? Asiakkaat ja kumppanit, jotka tulevat käymään, tuntuvat myös arvostavan kesken työpäivän pientä terveellistä tankkausta raikkaan hedelmäsmoothien muodossa, aina sopiva pelastus!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *