Raikasta herkkua – ja muistuttelut villiruokatapahtuman arvonnasta

Värikästä keskiviikkoa!! Pariisin postauksiin pieni tauko, koska en vain voinut olla räpläämättä näitä ihanan värisiä eilisiä hedelmäannoksia ja -drinksuja kuvankäsittelysoftalla. Pahoittelen a) huonosti putsattuja aplareita ja b) suurta kuvamäärää (taas). Näitä anoksia ei ollut nimittäin tarkoitus kuvata ollenkaan. Heittelin vain blenderiin veden sekaan verigreippiä, vesimelonia ja ananasta ja raikkaan hedelmälastin myös kulhoihin – välipalaksi miehelle ja itselleni pitkän kävelyn jälkeen. Mutta niinhän siinä kävi, että ihanan värisekamelskan nähdessäni oli vain pakottava tarve tarttua taas kameraan ja annokset saivat vielä poseerata edestä  ja takaa eri suunnista ennen syömistä. ; )
Näissä anoksissa on hedelmien ja veden (myös jäänä) lisäksi vain Mehiläisten keräilemää siitepölyä, jonka hyvää tekevistä ominsiuuksista innostuin kertomaan enemmän jo postauksessa Mehiläissiitepölyä jälkiruokiin!! Olen ottanut tuon arvokkaan luonnontuotteen herkkuvalikoimaani ja  huomaan ripottelevani sitä usein smoothien, jälkkärien ja hedelmäkulhojen pinnalle. Parasta tässä CocoVin tuotteessa on tietysti se, että se on luomulaatuista ja huolellisesti kerättyä niin, että 90% siitepölystä on jätetty suurimman työn tehneiden pikku pörriäisten ravinnoksi ; )

Näitä luonnon kasvattamia ja värjäämiä taideteoksia ihaillessani voin melkein tuntea niiden energisoivan, puhdistavan ja hyvää tekevän vaikutuksen kropassani. Onneksi meillä on mahdollisuus valita, millä itsemme ravitsemme ja kaupoista ja mielikuvituksesta löytyy jokaiseen herkkuhetkeen terveellisiä vaihtoehtoja. Luonnon omien superruokien lisäsi olen myös tänä talvena ottanut entistä enemmän käyttöön erilaisia superfoodeja, joiden hyvää tekevä ja terveyttä ylläiptävä vaikutus on yllättänyt itsenekin. Mehiläissiitepöyn lisäksi paljon muita super- ja raakaruokia löytyy täältä  Myös  mm. salaatit, öljyt ja ajatukset hyvää tekevästä (sokeriton ja jauhoton) ruokavaliosta yritän luokitella helposti löydettäväksi tuonne oikean reunan reseptihakemistoon. 

Muistuttelisin vielä, että tänään on viimeinen vahdollisuus osallistua Villiruokatapahtuman arvontaan. Eli jos sinulla on vielä lauantai vapaana ja olet kiinnostunut mahdollisimman alkuperäisestä ja luonnollisesta lähiruuasta, kannattaa jättää tuonne postaukseen kommentti. Voittaja saa kaksi lippua lauantaina luontokeskus Haltiassa järjestettävään tapahtumaan, jossa tunnettu keittiömestari ja villiruoka-alan spesialisti Sami Tallberg  pitää ensin aiheesta luennon ja sen jälkeen pääsemme nauttimaan Samin suunnitteleman neljän ruokalajin villiruokaillallisen. Odotan jo innolla! Mitä enemmä olen nyt asiaa ajatellut ja selvitellyt, sen kiinnostavammalta se tuntuu. 

Värikästä ja energistä keskiviikkoa!!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *