Pyöräilyä lomamaisemissa

Pyöräilyä lomamaisemissa

Ihanista syyskeleistä ollaan saatu nauttia ja samaa on edelleen luvattu viikonlopuksi. Vaikka täällä ollaan podettu flunssaa ja liian kiireistä työviikkoa (näin syyslomaviikon kunniaksi), olen kuitenkin lohkaissut palaset päivistä nauttiakseni raikkaista ulkolenkeistä kauniissa ruskaväreissä. Se on tehnyt todella hyvää myös yöunille. Viimeiset pari yötä olen nukkunut yhtä hyvin kuin joskus teininä.

Pyörää olen syysulkoiluissa kaivannut erityisen paljon. Sillä olisi ihana hurauttaa kirpeänä lokakuun päivänä läheiseen rantaan tai ystäville. Oma pyöräni on oikea vintage-löytö, sellainen nahkasatulainen 50-luvulla tehty Eagle-merkkinen ihanuus. Nyt sen jarrut ovat kuitenkin niin huonossa kunnossa, että ennen kuin ne on huollettu, en uskalla hurautella sillä minnekään.

Pyöräilyä lomamaisemissa

Viimeksi nautin pyöräilystä perheen kanssa Rodoksella. Hotellissamme Levante Bach Resortissa oli hyvä valikoima pyöriä, jotka voi kätevästi napata matkaansa ja lähteä ajelemaan. Välillä hurautimme aamulla läheiseen kylään ja tavernaan, välillä kohti vuoristoa ja pari kertaa kaupungille ostoksille tai muuten vain kiertelemään.

Hyvä idea –  koska pyöräily on tosi kivaa ja hyödyllistä liikuntaa lomallakin, eikä omaa pyörää voi reissuun kuitenkaan oikein mukaankaan ottaa, ainakaan kovin helposti. Edes pyörien valinnasta ei tarvinut itse huolehtia, vaan pyöräkatoksessa työskenteli pari reipasta nuorta miestä, jotka valitsivat hetkessä jokaiselle sopivat pyörät ja kypärät ja pitivät ajopelit kunnossa ja järjestyksessä.

Tämä oli meille tosi mieleinen, ja vain yksi niistä monista aktiivista lomaa tukevista, ideoista joita tämä Apollomatkojen aktiivilomia järjesteävä sporttihotelli tarjosi. Peukut hyvästä fillarivalikoimastakin ♥

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *