Puhdasta luonnonkosmetiikkaa, testissä ihana Bean Body kahvikuorinta

Puhdasta luonnonkosmetiikkaa

Ekovista on suomalainen luonnonkosmetiikan ja ekologisten kauneustuotteiden valmistaja ja maahantuoja, jonka saatavuus verkkokaupassa ja jälleenmyyjien kautta on hyvä ja tuotevalikoima todella monipuolinen ja laadukas. Siksi otin mielelläni testiin muutamia Ekovistan tuotteita.

Vaikka olin niistä aikaisemminkin kuullut ja lukenut positiivisia kommentteja, on jokainen testaamani tuote ylittänyt odotuksenikin.

Muutaman kuukauden aikana olen käyttänyt tuotteita monenlaisissa olosuhteissa, ensin Suomen tuulisessa ja kostean kylmässä loppusyksyssä, sitten Floridan tropiikissa ja nyt myös täällä talvipakkasissa. Kuvat otin Floridassa, kun luonnonvaloa oli ylellisen paljon tarjolla.

Ensimmäinen kokeilemani tuote oli Bean Body Kahvikuorinta – Kookos, jonka huomasin muuten olevan juuri hyvässä tarjouksessa verkkokaupassa hintaan 10,90 eur.

Puhdasta luonnonkosmetiikkaa, testissä ihana Bean Body kahvikuorinta

Tähän kahvikuorintaan suhtauduin erityisen suurella kiinnostuksella, ensinnäkin koska talvikuiva ihoni kaipasi kuorintaa ja kookosöljyä sisältävä kuorinta kuulosti ihanalta.

Kahvia en juo ollenkaan, mutta kofeiinin piristävyys kuulosti myös hyvältä idealta väsähtäneelle iholleni, joka siinä vaiheessa oli nähnyt raikasta ulkoilmaa joskus kuukausia aikaisemmin. Kofeiini stimuloi voimakkaasti verenkiertoa ja sen luvataan myös vähentävän selluliittia, raskausarpia, suonikohjuja, läiskiä ja psoriaasista.

Muut vaikuttavat aineet kookosöljyn ja kofeiinin lisäksi ovat Demerasa-sokeri ja himalajansuola. Ne puhdistavat tehokkaasti ja kuorivat ihoa. Kaakao ja E-vitamiini voimakkaina antiosidantteina nopeuttavat ihon ja sen solujen uudistumista.

Oli mielenkiintoista levitellä koko kropan iholle  mustaa mömmöä. Hieroin sen kevyesti ja huuhtelin lämpimällä suihkulla. Tulos oli tosiaankin uskomaton. Olen päässyt testaamaan pitkiä ja ylellisiä hierontoja ja hoitoja, käyttänyt ihania puhdistusaineita ja rasvoja, mutta ikinä minkään hoidon tai tuotteen jälkeen ei vartalon iho ole ollut niin pehmeä ja silkkisen tuntuinen kuin tämän kahvikuorinnan.

Tytär teki kuorinnan myös ja totesi ihan saman – ihanan silkkinen iho heti kuorinnan jälkeen. Iho tuntuu sileältä, puhtaalta, ravitulta ja kosteutetulta. Voin siis todellakin suositella. Itselläni ei oikeastaan ole ollut iho-ongelmia, mutta kun kaikki osat ovat luomua ja vegaanisia hoitavia ainesosia, uskoisin että myös monelle ongelmaiholle tästä voisi löytyä apua. Pakkauskin on riittoisa ja siitä riittää pitkäksi aikaa. Se on myös tyylikäs kaunistus kylppärissä ♥.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *