Puhdas Arganöljy on kuivan talvi-ihon pelastaja

Puhdas Arganöljy

*Tuote saatu testattavaksi blogiin Ekovistalta

Vielä voisin vinkata ihanasta ja ihoa hellivästä Ekovistan luonnonkosmetiikkatuotteesta, jonka sain myös tetattavaksi ja johon todella ihastuin.

Arganöljy Premium tehdään Arganpuun pähkinöistä ja se sisältää huikean määrän antioksidantteja ja E-vitamiinia. Jokainen pähkinä kerätään käsin oikean kypsyisenä, jolloin satojen jatkuvuus turvataan. Pähkinä aurinkokuivataan hitaasti ja halkaistaan käsin. Siemenistä kylmäpuristetaan öljy, joka lasketaan lopuksi neljä kertaa läpi luomuvaatimuset täyttävistä kangassuotimista.

Puhdas Arganöljy on kuivan talvi-ihon pelastaja

Kun öljyä hieroo ihoonsa, ymmärtää tämän koko huolellisen prosessin merkityksen lopputulokseen. Tämä, kuten aikaisemmatkin Ekovistan luonnonkosmetiikkatuotteet saa minulta täyden kympin suosituksen. Öljy on miellyttävän tuntuista, se levittyy helposti iholle, imeytyy nopeasti, eikä jätä ihoa lainkaan öljyiseksi – vaan iho tuntuu nopeasti ihanan pehmeältä. Itse asiassa iho tuntuu pehmenevän jotenkin paljon pelkkää pintaa syvemmältä ja vaikutus kestää pitkään.

Öljyä voi käyttää kaikkeen; vartalolle kasvoille ja vaikka kuiviin hiuslatvoihin. Antioksidantit suojaavat ihoa ympäristön saasteilta ja UV-säteiltä. E-vitamiinin luvataan vahvistavan ja parantavan ihon joustavuutta ja ehkäisevän vapaiden radikaalien toimintaa ja ihon ikääntymisten merkkejä.

Öljy tuntui hyvältä niin Floridassa auringossa oleskelun jälkeen kuin Suomen pakkasten kuivattamassa ilmassa. Pakkauskin on sopivan kokoinen ja sujahtaa treenikassini sivutaskuun. Nyt kylmillä keleillä olen käynyt treenin jälkeen saunassa lähes päivittäin ja lopuksi hieronut öljyn ihoon. Se imeytyy niin hyvin, että voin vetää saman tien vaatteet päälle.

Kompaktista koostaan huolimatta pullollinen tuntuu olevan myös todella riittoisa. Ihana ja täysin puhdas luonnonkosmetiikkatuote, jota suosittelen mielelläni ja tulen varmasti käyttämään jatkossakin.

Haluaisin muuten muistuttaa, että valitsen huolella blogissa esiteltävät tuotteet ja esittelenkin  vain sellaisia tuotteita, jotka olen joko ostanut tai sellaisia saatuja tuotteita, joista todella pidän ja joita haluan suositella niiden hyvin ominaisuuksien takia teille lukijoillekin. Sellaisia, joiden suosittelua pitäisin itsekin hyödyllisenä.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *