Poika kotona – kesä voi alkaa

Voi että tätä päivää on meillä odotettu ja nyt on olo yhtä tyytyväinen kuin pikkulapsena jouluaaton iltana. Saimme pojan kotiin pitkän talven jälkeen ja koko perhe on taas yhdessä maassa♥.

Juliaana lähti aamulla aikaisin uimavalvojakokeeseen samalla kun aloimme jo  miehen kanssa miettimään ja valmistelemaan ruokia – olin ajatellut ensin, että tänään syötäisiin sushia. Siitä on muodostunut jo pieni traditio meillä. Useimmiten, kun joku lähtee tai tulee Suomeen, syödään sushia. Nyt kuitenkin tiesimme, miten vähän Jenkeissä syödään kalaa ja miten paljon poikakin siitä pitää – eli miehenkin suosituksesta teimme kalaa, uusia perunoita ja salaattia vuohenjuustolla ja mansikoilla.

Juli saatiin vielä ruokavalmisteluihin mukaan  – ennen kuin starttasimme tunnelma katossa koko porukka alkuiltapäivällä kohti lentokenttää. Pojan tyttöystävä tuli meille juuri kun pääsimme kentältä kotiin ja pääsimme kaikki yhdessä kippistelemään kylmät kuohuvat.

Voi missä ilmassa saimmekaan istua monta tuntia syömässä ja vaihtamassa kuulumisia terassilla. Tuntuu, että tämä oli oikea ensimmäinen kesäpäivä. Pojan tyttöystäväkin totesi jo viime viikolla osuvasti, että tuntuu, että kesä voi alkaa kunnolla vasta kun poika saadaan kotiin.

Äsken vielä Julin kanssa lekottelimme terassilla nauttimassa viimeisetkin auringonsäteet. Täytyykin muuten laittaa kuvia tänne blogiin – kokosimme eilen rennon päikkäripaikan terdelle  eurolavoista, futonin patjasta ja kunnon tyynykasasta. Siitä taitaa tulla meidän kotimme tämän kesän suosituin paikka.  Näitä aurinkoisia päiviä saisi siis tulla vaikka kuinka paljon lisää. Ja poika onkin täällä nyt melkein neljä kuukautta, eli siinäkin mielessä kesä saa kestää ainakin sinne elokuun loppuun♥.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *