Pitkä kuuma kesä – ja ihon hyvinvointi

Kaupallinen yhteistyö:

 *Tuotteet saatu testattavaksi blogiin

Pitkä kuuma kesä - ja ihon hyvinvointi

Voi miten ihanan kesäfiiliksen sain, kun latasin näitä kuvia tähän postaukseen. Näistä välittyy niin elävästi viimeisten kuukausien tunnelmat. Lomailua omalla pikkusaarella, kävelyä kuumilla kallioilla, pulahduksia virkistävään veteen, kuivattelua luodoilla. Veneretkiä koko perheen kesken muihin saariin, mukana vain vesipullot ja flipflopit. Nekin laitettiin jalkoihin vasta metsäpoluilla saaria kierrellessä, etteivät männynkävyt pistelisi jalkapohjia.

Aurinkoa on riittänyt. Ja yhdessäoloa ja ihanasta luonnosta nauttimista. Nyt ollaan jo palailtu arkeen, mutta ihanaa, että saadaan välillä edelleen nauttia aurinkoisista ja lämpimistä päivistä täällä samoissa maisemissa. Toivottavasti nämä eivät jää tähänkään. Niin hyvin saa akut ladattua työviikonkin päätteeksi nauttimalla luonnosta ja raikkaasta ilmasta, hyvästä ruoasta ja siitä, että saunasta pääsee edelleen pulahtelemaan mereen.

Pitkä kuuma kesä – ja ihon hyvinvointi

Minulta kysyttiin alkukesällä, haluanko tutustua kotimaisiin uusiin rannikkomännyn kuotiuutteesta valmistettuun Pycogenol-geeliin ja tabletteihin, jotka lupaavat suojaa ja elvytystä iholle sekä lukuisia hyviä vaikutuksia sydämelle, jalkojen turvotukselle ja siitepölyille. Vastasin heti kyllä. Edessä oli lomailua saaristossa ja matka Sitgesiin ja Barcelonaan eli paljon ulkoilua paahtavan auringon alla. Kyllä, luonnollisista aineista valmistettu apu iholle oli tervetullutta.

Uskon muutenkin ihon hoidossa, kuin oikeastaan kaikessa muussakin, luonnollisuuteen. En edes muista, koska olen viimeksi avannut meikkipussin tai lääkekaapin ja parasta hoitoa iholle ja hiuksille on minusta happirikas ilma ja merivesi. Saaret ovat täynä kauniita vehreitä rannikkomäntyjä, jotka imevät itseensä kaiken sen hyvän, mitä meri-ilmasto tarjoaa. Pycnogenolin sanotaankin olevan vahva luonnon bioflavonoidi, joka antaa tarmokkuutta ja vireyttä ja hidastaa solujen vanhenemista. Eli juuri sitä, minkä meren läheinen luonto mahdollistaa. Kun sitä hyödynnetään kotimaisten Pycnogenol-tuotteiden valmistukseen, niin otin niitä mielelläni kokeiluun.

Geeliä olen käyttänyt itse kasvoille, kaulaan ja decolteelle säännöllisen epäsäännöllisesti, kuitenkin niin ahkerasti että pari purkkia olen saanut kesän aikana melkein kokonaan käytettyä. Tabletteja olen syönyt itse ja lisännyt myös Juliaanan vitamiinikippoon aamuisin.

Tieteellistä tutkimusta tai lähikuvausta en ole ihostani teettänyt, mutta uskon näissäkin jutuissa eniten omaan fiilikseen, peilikuvaan ja ihan siihen tuntumaan, miltä iho vaikuttaa. Ja nyt pitkän kuuman kesän vaihtuessa pikkuhiljaa syksyksi ihoni tuntuu ja näyttää minusta joustavalta, kimmoisalta ja juuri sopivan päivettyneeltä. Espanjan auringon alla käytin näitä myös päivittäin, eikä iho tuntunut ollenkaan rasittuneelta reissun jälkeen. Tuotteet eivät ole tehty vain aurinkosuojaksi, vaan uskoisin niiden olevan hyväksi myös ihon ja elimistön virkistykseen kaupunkiolosuhteissa; toimiston kuivassa ilmassa ja läppärin sinivalossa sekä siite- ja katupölyissä.

Mutta nyt laitan läppärin kiinni ja lähden rantaan nauttimaan hitaasti laskevasta auringosta. Ihana pitkä kuuma kesä tuntuu jatkuvan – nautitaan näistä päivistä ja illoista, niitä on onneksi vielä ensi viikollakin luvassa <3

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *