Pientä hyvänolon sisustamista

KUN postauksessa on yleensä jokin teema tai punainen lanka, niin tästä se joko puuttuu tai sitten niitä on vähän liikaa ; ) Näihin kuviin törmäsin äsken kovalevylläni etsiessäni jotain ihan muuta ja mietin samalla, olisiko kotona mahdollista / käytännöllistä toteuttaa käsien kuivaaminen pikkupyhkeisiin vaikka juhlien aikana. Tämä on niitä pieniä mm. Vertti Kiven  sisustusideoita, joita toteutetaan ravinoloissa ja hotelleissa ja joista tulee hyvälle mielelle… ja pyyhkeisiinhän voisi lisätä vähän raikasta tuoksuakin… 
Voisi oikeastaan puhua hyvänolon sisustuksesta. Siitä, kun kattauksessa on tuoreita kasveja. Tai saippua on pehmeän vaahtoavaa. Tai seinien sävy valaistus on juuri sopiva ja musiikista tulee rento ja hyvä olo. Niistä asioista, jotka voi usein aistia useammalla aistilla, jotka saavat hymyn huulille ja  pysäyttävät pieneksi hetkeksi tai saavat meidät viipymään tilassa pidempään. 

Kuvat nappasin Aavan ravintolan veskistä joskus aamujoogan jälkeen. 
Nyt mielessä (ja kuvassa) on tytär, joka on ollut flunssaisena pari päivää. Se on meillä niin harvinaista, että huomaan hieman huolestuvani siitä. Ja varsinkin kun mietin, milloin on sopiva aika päästää himosporttaaja taas treenaamaan. Ainakin tänään on tarkoitus levätä kotona ja syödä sushia.
Ja itse asiassa se, mikä tämän pistaukseni asia oli:
Helmikuu loppuu tänään, koska nythän on karkauspäivä, mikä on muuten harvinaista herkkua, sillä opin juuri, että karkausvuosi on jokainen neljällä jaollinen vuosi (ei kuitenkaan tuhannella, mutta kuitenkin neljällä tuhannella)… loppuu kuukausi lyhyeen eli:
Tänään on viimeinen päivä aikaa osallistua Verso-arvontaan. Jos et ole vielä osallustunut ja haluat kertoa, mikä on ollut oma suosikkireseptisi härkäpapuideoistani ja mahdollisesti voittaa toisen  Verso-tuotepaketeista, käväise vielä tänään täällä
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *