Perjantaitunnelmissa – viikonlopun parhaat suunnitelmat

 

Perjantaitunnelmissa - viikonlopun parhaat suunnitelmatNäin lämpimissä tunnelmissa ei päästä vielä viikonloppua aloittamaan, mutta kuvat sopivat hyvin juuri tämänhetkiseen tunnelmaani. Tytär tuli äsken englannin yo-kirjoituksista ja minä lopetin työpäivän ja istuskeltiin ensimmäistä kertaa tänä vuonna auringon lämmittämälle parvekkeelle teelle <3 Mikä ihana valo ja lämpö, toivottavasti niitä hetkiä saadaan pian lisää. Biksukelejä on jo ikävä.

IG Storiessa kuvasin eilen illalla vähän Wanhan Myllyn tunnelmallista riistaillallista viininmaisteluineen, siitä tulossa vielä enemmän blogin puolella. Muuten viikko on sisältänyt töitä, kolme päivää migreeniä, liian vähän treeniä (johtuen edellisistä), ja liian vähän untakin. Niin että nyt viikonloppuna on aika tasoittaa hyvinvointikiintiötä ja ottaa kiinni monesta asiasta.

Siivous on pakko hoitaa alta pois, varsinkin nyt kun aurinko tosiaankin paljastaa kaiken. Muuten listalla on vain hyvää oloa ja energiaa tuottavia ajatuksia. Juuri nyt on sellainen olo, että vaikka erilaisia kevät- ja kesäsuunnitelmiakin olisi jo hyvä alkaa tekemään, niin ensin pitää saada energiat kohdilleen.

Oman viikonloppulistan tekeminen on hyvä idea. Sitä ei ole tarkoitus noudattaa pilkulleen, mutta ainakin pääidea säilyy tuolla mielen perukoilla ja muistuttaa itsestään, kun pitkin viikonloppua tekee alitajunnassa valintoja omasta ajankäytöstä.

Perjantaitunnelmissa – viikonlopun parhaat suunnitelmat

  • Ulkoilua auringossa, kävelyitä ystävienkin kanssa
  • Joogaa
  • Salitreeniä ja sen jälkeen saunomista
  • Luovia työprojekteja
  • Uuden kirjan aloitus
  • Reissu Porvooseen tyttären peliin ja uuden projektin suunnitteluun
  • Hyvää ja terveellistä ruokaa ja piiiitkiä illallisia
  • Leffailta? Mikä olisi hyvä leffa juuri nyt?

Kuva on Floridasta ja tuo sorbetti, joka löytyi ystävien pakastimesta valmiina, oli muuten älyttömän hyvää ja ihan suomalaisten puutarhavattujen makuista ♥

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *