Parasta Suomen kesässä

Parasta Suomen kesässä

En millään haluaisi päästää vieläkään irti kesästä. Eikä tarvitsekaan. Eilenkin aurinko lämmitti vielä siniseltä taivaalta ja ilmassa oli aivan kesän tuntua –  ja sääennuste lupaa sitä taas huomiseksi. Ehkä siksikin halun venyttää kesän fiilistä, että tämä kesä on mennyt jotenkin tavallista nopeammin.

Parasta Suomen kesässä

Suurimpia nautintoja meille ovat Suomen kesässä saaristossa vietetty aika – ja tänä vuonna sitä saatiin ihan liian vähän. Heinäkuun alussa oli aika tuulisia ja sateisia ilmoja, tuntui vielä ihan aikaiselta keväältä. Ja sitten kun ne parit lämpimät päivät lopulta tulivat, oli meillä jo muuttohommat täydessä käynnissä kaupungissa.

Onneksi niiltäkin vähiltä saaristopäiviltä on taas ihania kesämuistoja. Ensi kesänä toivoisin, että olisi enemmän aikaa nauttia kimmeltävästä merestä, luonnonkukista, pienistä (ja isoista) sukulaispojista ja -koirista, punaviinilasillisista horisonttiin tuijotellen, yhteisistä grilli-illallisista ja isoista kalakeittokattiloista. Ja listaan voisin lisätä vielä extra-toiveena lämpimämmät uimavedet.

Suomen kesä tuntuu, maistuu ja tuoksuu parhaimmillaan niiiiin hyvältä. Onneksi sitä on vielä hetki jäljellä.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *