Oman elämäni ohjaksissa

Hei piiiiitkästä aikaa! Olen ollut kovin hiljaisena blogin puolella viime aikoina. Ei siksi, etteikö sanottavaa, ideoita tai jaettavia ajatuksia olisi ollut. Tänä talvena olen opetellut konkreettisesti sitä, mistä aina puhun ja kirjoitan: Energia ja aika ovat arvokkaimpia valuuttojamme ja niiden vaaliminen on äärettömän tärkeää. Olen harjoitellut oman elämän ohjaksissa olemista, koska vain itse  päätämme, mihin käytämme ajatuksemme ja aikamme. Kun keskitymme yhteen asiaan, on se kaikesta muusta pois. Jokainen hetki.

Viime vuosi oli yritystoiminnassani todella voimakkaan kasvun aikaa – ihania ja innostavia asioita on tapahtunut ja sama positiivinen energia ja eteenpäin meno jatkuu. Loppuvuodesta  päätin olla yrittämättä jakaa omaa enrgiaani liian moneen suuntaan samaan aikaan ja tauolle jäi minulle tärkeitä luovia projekteja, kuten blogin kirjoittaminen. Nyt voinkin todeta, että olen hyvässä tasapainossa, nukun hyvin ja jaksan olla skarppina ja innostuneena jokaisena uutena päivänä. Tapaan päivisin paljon ihmisiä Teamsissä ja ihan ”oikeastikin” ja haluan ja jaksan innostua jokaisesta kohtaamisesta.

Aikataulutan maanantaiaamuisin koko viikon ja tiedän, että kaikki priorisoimani asiat tulee hoidettua  – vielä pitää opetella jättämään enemmän tilaa viikon tuomiin ylläryksiin. Vapaa-aikana olen keskittynyt niihin asioihin, jotka lataavat akkuja ja kasvattavat energiaani; ulkoiluun, vaahtokylpyihin, joogaan, meditointiin, hyvään ruokaan, läheisten seuraan ja laadukkaan unen vaalimiseen. Herkkänä persoonana olen erityisen ylpeä unen priorisoinnista ja siitä, miten hyviin tuloksiin olen siinä päässyt.

Nyt olen inspiroitunut valon lisääntymisestä ja todella valmis uuteen kevääseen. Jatka edelleen jokaisen viikon aikatauluttamista ja suunnittelemista ja suunnitelmien toteuttamista. Olen  tänä talvena oppinut entistä konkrettisemmin, miten tärkeää suunnittelu on. Ilman haaveita, priorisointia ja suunnittelua ajelehdimme ulkoisten ärsykkeiden ohjaamille reiteille.

Oma fokuksemme ohjaa energiamme ja siten rakentuu koko tulevaisuutemme. Onnelliset ajatukset johtavat onnelliseen elämään. Siihen tarvitaan tasapainoinen mieli, jonka vihollinen on liika kuormitus. Kukaan ei tule meitä kiittämän stressin tai kiireen määrästä jälkikäteen. Päinvastoin, oma palkintomme oman elämän elämisestä on hyvinvointi ja onnellisuus.

Viikkoaikataulut rytmittävät sopivissa paloissa ajan kulua ja samalla mieleeni alkaa muodostua jo visualisointina ensi kesä, syksy ja tulevat vuodet. Me itse teemme tulevaisuutemme.

Blogiin pyrin palailemaan useammin. Kiitos kaikille kymmenilletuhansille lukijoille, jotka ovat täällä säännöllisesti vierailleet, hakeneet päivittäin reseptejä ja inspiraatoita ja ovat pitäneet yhteistä energiaa yllä koko tämänkin ajan. Valoisaa viikonloppua! Pian laitan läppärin kannen kiinni, tänään teen joogan, lenkin valoisassa pakkassäässä ja valutan kuuman veden vaahtokylpyyn. Elämä on helminauha ihania, pieniä hetkiä <3

hyvinvointi tyohyvinvointi mielenterveys mita-minulle-kuuluu
Kommentit (1)
  1. I am engaged in email marketing, but about a month ago I ran into an unpleasant problem – the income from mailings very strong sagged. Earlier, on average, it was possible to get $ 300-500 from mailing to mail base of 100,000 mails, after the base burned out only 100-150. I asked around from experts – it turned out
    that the quality of mail databases is very important, well, like it is necessary to periodically validate (clean) the database of sweat boxes from garbage. I started looking for a way out, but in the market for validator services, there are simply horse price tags. To check one base for me – $ 2,500, and of course I have more than one. And, oddly enough, it was in Telegram that I discovered an interesting bot! – I want to tell – for many it will become revelation (It was once private) A BOT validator for email databases, from the price i was chocked, 10-20 cheaper than the average service on the market for validating email databases.
    checking speed is very fast!

    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> https://vk.cc/bZVcfC?bot-validator-email-bases <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *