Nopea ja hoitava meikinpoistaja on pimeiden iltojen kosmetiikkasuosikkini

Nopea ja hoitava meikinpoistaja

Tämä kellojen talviaikaan siirtäminen tuli minulle tänä vuonna ihan puskista. En vain tosiaankaan ollut tormännyt asiaan missään ja muistin, että talviaikaan siirryttäisiin vasta ensi kuussa. Eilen juhlittiin Halloweenia ja tänään heräsin kuitenkin jo viiden jälkeen. Sunnutain kunniaksi menin parin tunnin päästä uudelleen nukkumaan, ja heräsin klo 11.30 eli tätä talviaikaa klo 12.30.  Ei tosiaankaan minun tapaistani!!

Samalla ystäväpari jo pirautti, että on ajamassa meidän suuntaamme ihanan koiranpentunsa kanssa –  ja päivä hujahti ulkoillessa, napostellessa ja kuulumisia vaihtaessa.  Nyt tätä naputellessa kello on viisi ja ulkona jo pimeää.

*Tuote saatu blogiin testattavaksi

Iltojen hämärtyessä taas todella aikaisin, tuntuu että olen nukkumaanmenoaikaan jo ihan puoliunessa, eikä varsinkaan arkisin yhtään pidemmät ihon puhdistusrutiinit houkuttele. Siksi tämä ihanan tehokas, nopea, ja silti hoitava uusi puhdistusaine on tosiaankin esittelyn arvoinen.

Sain muutaman Artistyn uutuuden blogiin testiin. Aikaisemmin kerroin jo kuorinnasta ja maskista täällä.

Nopea ja hoitava meikinpoistaja

Tämän hetken päivittäisen kosmetiikan suosikkini on tämä Artistryn uusi silmämeikin ja huulipunan poistoaine Artistry Eye & Lip Makeup Remover . Kuvastakin näkyy, että aineessa on kaksi erilaista rakennetta, jotka aktivoituvat ja sekoittuvat ravistettaessa.  Öljyvaihe poistaa tehokkaasti meikin ja vesivaihe virkistää ja hoitaa ihoa.

Myös tummat simänrajaukset, mustat syyssateet kestävät ripsarit ja tummatkin huulipunat todellakin lähtevät pyyhkimällä samantien ilman hankaamista,  ja iho jää kosteutetun ja virkistyneen oloiseksi. Putsari ei kirvele eikä ärsytä silmiä lainkaan ja hoitaa myös ripsiä ja huulia. Omalle sekaiholleni tämä puhdistusaine on ihan täydellistä, ja sopii hyvin kaikille muillekin ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle.

Pullo on riittoisa ja sen hinta on 22,63 € – mielestäni hintalaatusuhdekin on erittäin hyvä.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *