Naughty Brgerissa maan parhaat burgerit sämpylättömänä versiona

Naughty Brgerissa maan parhaat burgerit Naughty Burgeria kehutaan ja jo ravintolan etusivullakin seisoo isoilla kirjaimilla ”Todennäköisesti Suomen paras Burgeriravintola”.

Naughty Brgerissa maan parhaat burgerit

Se, että en pahemmin syö leipää, ei estä burgerien syömistä. Aina löytyy keinot. Naughtissa sämpylä korvattiin samalla tavalla kuin usein kotona teen. Pyysin vain nimikkoburgerin eli Naughtin ilman sämpylää ja sain sen salaattikääryleessä. Se saattaa näyttää pelkältä salaatinlehtikerältä, mutta kätkee sisäänsä kaikki burgerin sisukset eli pihvin, cheddaria, sinihomejuustoa, pekonihilloa, rucolaa ja siolia. Maku ei jää yhtään säpylähampparille, eikä syöminenkään ole sen helpompaa tai vaikempaa.

Tilasin vielä Naughtin extra-avokadolla ja lisukkeeksi listalta löytyvän cowboy-salaatin, jossa on salaattivihannesten lisäksi pekonia ja ranch-kastiketta. Suosittelen! Hyvät maut terveellisemmässä muodossa ilman ähkyä.

Lönnrotinkadun ravintolan ilmapiirikin on rennon kodikas. Olen pähkinyt jo pitkään, miten ja mihin kotona laittaisin valokuvia. Ehkä pitäisi vain poimia tuo idea seinälle rennosti kootusta kollaasista?

Kommentit (2)
  1. ”siolia” vai sinolia?

    1. inspirations
      10.2.2018, 08:43

      Hei, kiitokset kirjoitusviheen korjauksesta 🙂 Siolia tarkoitti aiolia. Nyt korjattu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *