Mustikasta hyvä pari mozzarellalle

Rakkauteni mozzarellaan jatkuu aina vaan. Usein se saa kuitenkin eri muotoja kuin perinteinen salaatti mozzarellasta, tomaateista ja basilikasta. Varsinkin talvella ja keväällä, kun tomaatit eivät ole parhaimmillaan. Tällä hetkellä nautin mozzarellaa mieluiten vihannesten, avokadon ja jonkun pienen raikkaan makeuttajan kanssa. Lusikallinen mustikoita sopii siihen rooliin täydellisesti.
Viime viikolla saamani myrtti kukoistaa. Se on hauska uusi tuttavuuteni ja tuo bonsai-puun lailla kivan itämaisen häivähdyken huoneeseen. Se on jo ihan keväinen uudessa lehtikerroksessaan.
Keyeen mozzarellasalaattiin sopii myös hyvin päälle ripotellut siemenet ja pähkinät antamaan vähän tuhtiutta ja rouskuteltavaa.
Olen entistä tykästyneempi ryppyisiin kankaisiin. Seuraavaksi toivelistalla voisi olla pellavalakanat makkariin. Pitäisi ensin päättää sävy valkoisen, vaalean mudan ja kauniin siniharmaan välillä. H&M homella on juuri sopiva setti, jota monet ystävät ovat jo kokeilleet ja kehuneet.

Tämä kevyt salaatti sopii hyvin ruuaksi pienempään nälkään, mutta myös alkuruuaksi vaikka silloin, kun pääruokana on lämmin keitto.

VHH kevyt mozzarellasalaatti, max 15 g hh/annos:
Rucolaa ja eriaisia salaatteja,
reilusti punaista paprikaa, 
1 avokado
siemeniä ja pähkinöitä
sitruunaista oliiviöljyä
mustikoita
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *