Monipuolista peittoa ja hehkua uutuustuotteella

Monipuolista peittoa ja hehkua uutuustuotteellaMonipuolista peittoa ja hehkua uutuustuotteella

*Tuote saatu blogiin testattavaksi

Tiedättehän aamut, jolloin oikein mikään asia peilissä ei tunnu miellyttävän? Näppylöitä on ilmaantunut ikäviin kohtiin. Sinertävät silmänaluset erottuvat talven vaaleasta ihosta. Ja väsymys on vienyt hehkun kasvoilta. Nyt haluan esitellä tuotteen, josta olen löytänyt viime kuukausien aikana pelastuksen noihin haastavampiinkin aamuihin – ja lisäksi monta uutta käyttötarkoitusta.

Olen useamman kuukauden käyttänyt ARTISTRY EXACT FIT Perfect Concealeria, joka on osoittautunut uskomattoman monipuoliseksi meikkituotteeksi. Käytän sitä luomille pohjustamaan silmämeikkiä, silmien alle peittämään tummia kohtia, huulille pohjustamaan huulipunaa sekä sipaisen sitä kasvojen niihin kohtiin, joihin halua tuoda valoa ja hehkua.

Se on nestemäistä, levittyy ihan hetkessä ja loputulos on peittävä, mutta luonnollinen. Silti se kestää hyvin lämpöä ja kaikkea monipuolista Suomen säätä räntäsateesta auringonsäteisiin niin että lopputulos on siisti vielä illallakin. Se on oikeastaan pelastus mihin tahansa näppylään tai peittämistä vaativaan kohtaan.

Pieni kotelo on kaunis – ja taas bonuksena tuo kätevä peili, joka löytyy monesta  Artistyn meikkituotteesta.

Hinta-laatusuhdekin on kohdillaan, tämä 30,13 €:n arvoinen tuote on ollut minulla käytössä useamman kuukauden päivittäin, eikä loppu ole edes lähestymässä. Suosittelen lämpimästi, ainakin itse olen todennut tämän ihan uudenlaiseksi meikkituotteeksi, joka hoitaa monen aikaisemman peite- tai valotuotteen tehtävät ja vielä vanhoja paremmin.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *