Moikka laiturin nokasta

Moikka laiturin nokastaTäällä on harrastettu saarihyppelyä. Eilen iltapäpäivällä tultiin ihanassa ilmassa saaristoon ja tänä aamuna pitkän aamiaisen jälkeen hypättiin taas Busteriin, nokka kohti ulkosaarta. Tänne on ollut jo kova ikävä. Viime kesän muuttohässäkkä  ja viime ja toissakesän huonot säät ovat pitäneet meitä täältä pois ihan liian pitkään.

Tänään täällä ulkomerelläkin ilma on ollut kuin parhaimpana heinäkuun päivänä. Tosin merivettä ei vielä voi todellakaan lämpimäksi sanoa, mutta ei se tuossa rantapoukamassa enää ihan hyytävääkään ole. Viimeiset puoli tuntia lötköttelin jo tuossa yhdessä maailman lempipaikoistani, laiturin nokassa. Mies sai juuri laiturin koottua, kun minä ja Juli kuurattiin mökit mäntysuovalla katosta lattiaan. Täällä kun ei ole mitään asutusta talvella ja mökit ovat tosi primitiivisiä, ilman sähköä ja sisään tulevaa vettä, vanhasta käsinveistetystä hirrestä tehtyjä, on olosuhteet ihan erilaiset kuin taviasuttavissa moderneissa kakkoskodeissa.

Öttiäiset ja hämähäkit asuttavat mökkejämme talvet ja siksi haluan aina heti ensimmäisenä pestä kunnolla talven ulos ja saada raikkaan kesän sisään. Tosin nyt lämmin alkukesä on ollut apurina ja mökit olivat paljon siistimpiä jo valmiiksi kuin viime kesänä.

Nyt on ihan älyttömän hyvä fiilis, kun tiedetään jo että ensi kerralla tullessa pedataan vain puhtaat lakanat sänkyihimme ja sitten kaikki onkin valmista omassa pikku paratiisissamme.

Moikka laiturin nokasta

Palaan vielä pieneksi hetkeksi tuonne laiturin nokkaan ja ehkä saan sitten miehenkin houkuteltua grillinkasauspuuhista kanssani saunaan auringonlaskun sävyissä. Ihanaa viikonloppua kaikille, nautitaan Suomen kesän kauneudesta ♥

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *