Koko menu onnistuneeseen juhlailtaan

Koko menu onnistuneeseen juhlailtaanparmankinkkushamppanja-1parsafetaruokailukirsikkatomaatitMeillä juhlittiin syntymäpäiviä ja todettiin taas, että paras tapa siihen nykyään on tehdä hyvää ruokaa ja istua iltaa läheisten kesken. Musiikkia, ruokaa, oma koti ja omat ihmiset ♥. Niin se vain on, että niistä syntyvät parhaat syntymäpäivät.

Koko menu onnistuneeseen juhlailtaan

Alkupalat

hunajamelonipalat

parmankinkkusiivut

merisuolapippuriset cashew-pähkinät

juomaksi Keltainen leski

Toinen alkuruoka

parsa tämän kesän lempityylilläni valmistettuna

Pääruoka

oliiviöljy

värikkäitä pikkutomaatteja

feta

yrtit

suola, pippuri

Paistetaan pannulla, kunnes feta pehmenee ja kuumenee.

grillipihvit

Jälkiruoka

vhh mokkakakku

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *