Matkan suunnittelu tekee syksystäkin paremman

Matkan suunnittelu tekee syksystäkin  paremman

Tämä on juuri se aika, kun syksyä alkaa olla tosissaan ilmassa. Mieskin ilmoitti aamulla haistavansa jo syksyn.

Tunnustaudun kesäihmiseksi, enkä millään haluaisi luopua kesästä. Tahdon kesän takaisin, mutta kun seuraavaan kesäänkin on niin pitkä aika, parasta lääkettä lämpimästä unelmoijalle on suunnitella seuraavaa matkaa.

Matkan suunnittelu tekee syksystäkin paremman

Näidenkin kuvien Kreikan matkasta on jo aikaa (muita matkapostauksia sieltä on  täällä). Niinpä meillä on kaivettu kalenterit esille ja ruksailtu sinne viikoja, jolloin pakkaamme taas matkalaukkumme ja suuntaamme tällä kertaa kohti USAn mantereen ainoaa trooppista vyöhykettä eli Floridaa. Viime Floridan matkastamme miehen kanssa on jo vuosia ja koko perheen kesken emme ole siellä koskaan käyneetkään.

Poika on jo valmiiksi siellä päin – tosin pohjoisemmassa –  ja tällä kertaa me täältä lennämme sinne ja tapaamme kaikki Floridassa, mieluummin kuin lennätämme pojan tänne keskelle talvea aikaerojen yli.

Matkaan on vielä aikaa, mutta kun suunnitelmat on kalenteroitu, on syksy ja talvikin paljon helmpompi ottaa vastaan – sillä silloinhan pieni kesä on taas pian edessä.

Floridassa on tarkoitus asua Miamin alueella tai sitten vähän pohjoisemmassa. Hyviä vinkkejäkin otan mielelläni vastaan. Edelliset muistot ovat rannoilta, Key Westistä, jonne lensimme pienkoneella (mies puikoissa ja minä takapenkillä) upean saariston yli, Orlandosta Disney Worldeineen, Bahaman ristelilyltä, paikallisista ystävistä ja duunijutusista.

Tällä kertaa kaikkein eniten odotan koko perheen yhteistä aikaa ja vapaata. Aurinko ja uudet maisemat tulevat niiden perässä, mutta heti seuraavaksi isona plussana.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *