Marraskuu on mahdollisuuksia täynnä x 8

Marraskuu on mahdollisuuksia täynnä x 8

Hyvää marraskuun alkua! Tykkään kuvista joissa on ihmisiä (tai ruokaa), niin kuin blogista huomaa… Koska haluan pitää blogin hyvänolon ja -mielen paikkana sekä itselleni, että lukijoille, ei aina tee mieli julkaista niitä kaikkein ajankohtaisimpia ihmiskuvia. Lisäksi edessä on valon kannalta kaikkein haasteellisimmat viikot ihmisten kuvaamista ajatellen. Mutta onneksi blogissakin voi vaihtaa näkökulmaa asioihin, ja vaihtaa  vaikka koko fiiliksen tästä päivästä valoisampaan.

Siksi halusin toivottaa hyvää marraskuuta vähän valoisammalla ilmeellä kuin mitä ikkunoista juuri nyt näkyy. Vaikkei marraskuu ole se minulle kaikkein mieleisin, aion ottaa senkin positiivisesti vastaan. Jokainen kuukausi tarjoaa uuden alun ja uudet mahdollisuudet. Marraskuu ansaitsee samat mahdollisuudet kuin vaikka heinäkuukin ja siksi halusin aloittaa koko kuukauden kirjoittamalla ylös ajatuksia, joita uusi alkava kuukausi minulle juuri nyt herättää.

Kirjoittaminen johtaa usein suunnitelmiin ja suunnitelmat oikeisiin asioihin. Marraskuun mahdollisuudet -listastani muodostuikin Mitä aion tehdä -lista kuin itsestään.

Jos olet vähänkään kaamosväsynyt ihminen, suosittelen oman pienen Marraskuun mahdollisuudet -listan tekemistä sinullekin. Yhtäkkiä seuraavat viikot aukeavatkin paljon valoisimmissa ajatuksissa. Ja aikaisempien listojeni osalta voin sanoa, että suunnitelmilla on todellakin tapana toteutua. On merkitystä, minkälaisiin asioihin oman mielemme ja toimintamme ohjelmoimme.

Marraskuu on mahdollisuuksia täynnä x 8

Marraskuu on kaikista 12 kuukaudesta paras kuukausi hyggeilyyn. Marraskuun iltoina aion nauttia pimeän tuomasta rauhasta, polttaa kynttilöitä, kietoutua vilttiin, hauduttaa tuoksuvaa teetä, tehdä hyvää ruokaa, soittaa musiikkia ja lukea kirjoja.

Aion nauttia myös valosta joka päivä. Valo on minulle todella tärkeää – ja sitäkin on, myös marrasuussa. Pidän kirkasvalolamppua päällä aamuisin toimistopäivinä. Kotipäivinä teen puolen tunnin lenkin valoisaan aikaan.

Ilma on happirikkaimmillaan marraskuussa. Aion tehdä joka ilta lenkin ulkona luonnossa tai yhdessä ystävien kanssa. Ulkoilusta saa energiaa ja unenkin laatu paranee. Marraskuussa aion nukkua hyvin.

Marraskuu on vilkas työkuukausi ja aion ottaa sen mahdollisuuksista kaiken irti. Ajankäytön ajatukset innostavat ja kiinnostavat juuri nyt. Suunnittelen työpäiväni marraskuuhun sopiviksi. Teen keskittymistä vaativimmat työt heti aamulla ja hoidan ne alta pois ennen kuin seuraavat ilmaantuvat. Jaan erilaiset rutiinit, meilien ja puheluiden hoitamisen pariin osaan päivittäin.

Aion treenata säännöllisesti. Pääsin hyvään salitreenin alkuun syyskuussa. Marraskuussa teen tehokkaan ja kompaktin  treenin joka viikko 3-4 kertaa ja kunnon venyttelyn päälle. Siitä kombosta tulee aina hyvä olo. Joogatunneista nautin keskiviikkoiltaisin ja oman joogani teen laina aamuisin, kun vaan ehdin.

Perheaikaa ja rentoja iltoja. Marraskuussa arki-iltaisin ei tarvitse tehdä liikaa. Parasta iltaisin on makoilla sohvalla, olla vaan ja mennä aikaisin nukkumaan.

Ystäviä ja kivoja viikonloppuja. Lauantait on varattu sosiaalisuudelle. Kalenterissa on synttäreitä ja syöminkejä. Ja viikonloppumatka Irlantiin loppukuussa pojan pelejä katsomaan.

Visualisointia. Jos marraskuu tuntuu tylsältä, suljen silmäni ja matkustan mielessäni edelliseen lomakohteeseen tai haaveilen jo seuraavassa kuussa häämöttävästä lomasta.

Kuvat kohteesta Rodos, sieltä visuaalisointimatkailun edellisestä kohteesta.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *