Maailman nopein mustikkapiirakka

Aika huvittavia usein nämä ”reseptini”. Esimerkiksi tämä pikaherkku maistuu minusta oikeastikin paremmalta kuin moni leivottu piirakka. Eikä oikeastaan aineksiltaan juurikaan poikkea aamiaisistani. Mietinkin, onko se oikeasti niin hyvää vai olenko vain tottunut selkeisiin makuihin ja vähiin hiilareihin. Mustikka on minusta yksi parhaita makuja. Cashew-pähkinä muuttuu suussa pureskeltaessa miellyttävän makeaksi. Tämä oli juuri sopivan kokoinen annos kevyen keittoruuan jälkkäriksi.
Tässä siis kaikki aineet vain ladotaan lasiin; ensin pohjalle pähkinät, niiden päälle erikseen Stevialla maustettu jogurtti ja ylimmäiseksi reilusti mustikoita. Kaunis, hyvä ja nopea. 
Jos haluaa nähdä vähän vaivaa vähähiilarisen oikean mustikkapiirakan leipomiseen, syntyy tosi herkullinen vähähiilihydraattisen omenapiirakkani reseptillä korvaamalla omput mustikoilla ja jättämällä kanelin pois. 
Ja nyt hetkeksi laiskotusta  toteuttamaan sohvalle koiruuden ja hyvän kirjan kanssa. Seuraksi ihana Maraboun 70% tumma suklaa. 

Nopea ”mustikkapiiras”, max 30 g hh/annos
Cashewnut-pähkinöitä
Luonnonjogurttia makeutettuna Stevialla
Mustikoita

Muutama pala Maraboun 70% minttusuklaata
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *