Maailmalle saattelut ja viikonlopun rauhoittumiset

Maailmalle saattelut ja viikonlopun rauhoittumisetpaistetu tomaattiterttutomaattiaamiaisellaTänä viikonloppuna meillä rentoudutaan. Tyttö tosiaan saateltiin eilen koneeseen. Onneksi äitinä näitä lentokenttäjäähyväisiä on tullut jo harjoiteltua usempaan otteeseen. Haluankin niiden olevan mahdollisimman luonnollisia ja kivoja tilanteita, koska voimakkaasti näyttää siltä, että perheessämme tullaan jatkossakin matkustamaan ja asumaan paljon muuallakin kuin koti-Suomessa. Kentällä oikeastaan tuntui melkein, kuin olisin itse ollut lähdössä. Olo oli jännittynyt ja innostunut. Sitä hetkeä oli odotettu ja valmisteltu pitkään ja siitä kuitenkin kaikki vasta alkaa. Talvi Havaijilla. Ja olihan matkaseuranakin hyvä ystävä.

Yöllä on tietysti viestitelty, kuultu välilaskuista, siitä miten päästiin hyvin perille pariksi päiväksi Chicagoon ja siitä miten siellä päässä tullia kiinnosti eväänä ollut persikka jopa kolmen läpivalaisun verran. Ensimmäiset kuvatkin on jo nähty, kiitos WhatsAppin ja Snäpin ♥. Siellä poseerataan ystäväperheemme lasten kanssa chicagolaisessa ravintolassa. Samaisen, joka meillä vietti kesällä pari viikkoa ja jonka luona poikamme asui viime syksynä. Ihanaa, miten matkailun kautta saadaan uusia, kaukaisia ystäviä. Jotka toisaalta tuntuvat jo tosi läheisiltä. Yhteiset kokemukset ja samalla aaltopituudella oleminen yhdistävät nopeasti ihmisiä. Saa nähdä, keksitäänkö taas jotain kivaa tänä vuonna kimpassa.

foto

Tuntuu tosiaankin kuin olisin itse elänyt dinosaurusten aikakaudella nuorena maailmalla reissatessani, kun en päässyt heti jakamaan kokemuksiani samalla tavalla. Mutta ollaan kiitollisia tästä!! Ihanaa saada tietoa ja kuvia, miten läheisillä menee tuhansienkin kilometrien päässä.

Tänään oli vähän ajatuksissa lähteä saareen, mutta nyt päätettiinkin jäädä miehen kanssa kotiin. Eilisten tapahtumien ja yöllisten viestittelyjen jälkeen väsymys tekee olon vähän hitaaksi. Nautittiin juuri ihana pitkä aamiainen, mies huristelee parhaillaan tuolla pihalla ruohonleikkuria, kun itse valahdin takaisin lakanoiden väliin naputtelemaan tätä tekstiä.

Pian lähdetään pitkälle kävelylle. Happi tekee aina hyvää! Sitten ajatuksissani olisi joogaa ja päiväkylpy!! On hyvä palautua hulinasta viikonloppuna, tyytyväisenä ja kiitollisena mielessä tieto siitä, että omilla rakkailla on kaikki hyvin, matkalla kohti uusia seikkailuja.

Täällä totutellaan myös ihan uudenlaiseen olemiseen kahdestaan. Huomaan, että yhtäkkiä oman ajankäyttöni pomona toiminkin ihan itse. Ei sekään ole hassumpaa!! Saa nähdä, mitä kaikkea sitä tulevina kuukausina saadaankaan aikaan. Ihanaa ja rentoa lauantaita sinullekin ♥

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *