Luonto- ja kukkaroystävällinen lahjavinkki: Ecotools siveltimet

Luonto- ja kukkaroystävällinen lahjavinkki

Hyvästä lahjasta on iloa ja hyötyä pidemmäksi aikaa. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla liian kallis tai hankalasti hankittava. Materiaalisista lahjoista oikeasti käytettävät ja tarpeelliset esineet ovat parhaita.

Luonto- ja kukkaroystävällinen lahjavinkki: Ecotools siveltimet

Mietimme Julin kanssa yhdessä alle 30 euron hintaluokkaan sopivia tarpeellisia, käytännöllisiä ja fiksusti tuotettuja lahjaideoita, sellaisia joista ilahtuisimme itsekin. Siitä saimme muutamia ideoita, joista on nyt tulossa pieni postaussarja, jonka aloittaa laadukkaat meikkisiveltimet. Niitä tarvitaan aina. Enemmän meikkaukseen orientoituneilla on aina käyttöä siveltimille ja peruskäyttäjille laadukas setti tulee varmasti mieluisana yllätyksenä, jollaista ei olisi itse ehkä edes ajatellut hankkivansa.

Ecotoolsin jouluisiin pakkauksiin puetut kauniit ja laadukkaat siveltimet sopivat hyvin vaikka postissakin lähettettäviksi.

Nimensä mukaisesti kaikki Ecotoolsin siveltimet tuotetaan luontoa kunnioittaen. Ne tehdään luontoystävällisillä tuotantoprosesseilla kierrätetyistä materiaaleista ja uusiutuvasta bambusta. Ne ovat miellyttäviä käytössä ja kauniita pitää esilläkin – ja mikä tietysti tärkeää – niiden jälki meikkauksessa on todella hyvää.

Start the Day Beautifully-setissä on kaikki meikin tekoon tarvittavat siveltimet kauniissa jouluisessa pakkauksessa.

Monipuolinen Warm Winter Glow pakkaus sisältää kuusi sivellinpäätä kaikkeen tarvittavaan ja lisäksi sienen ja peilin kätevässä säilytysrasiassa.

Omassa testissäkin meikkivoidesiveltimellä syntyy tasainen ja virheetön pohja, jonka häivyttäminen sujuu hyvin meikkisienellä. Puuterisivellin on ihanan pehmeä ja tekee tasaisen lopputuloksen, samoin eri kokoiset silmämeikkisiveltimet.

Yrittäjänä arvostan aina myös tuotteiden ja yrityksen arvomaailmaa. Pidän Ecotoolsin ideasta piristää pakkauksiakin positiivisilla ja kauniilla nimillä. Yritys täyttää 10 vuotta ja sen vuoksi tukee tyttöjen ja naisten voimaannutamista merkittävällä #MyTrueBeauty -kampanjalla.

“As women, sisters, and mothers, we have always believed that true beauty comes from within, and you have to do good to feel good.”
– Jen and Stacey, founders of EcoTools®

Pakkaukset on saatu blogiin. Hinnat: Ecotools Start tde Day Beautifully Xmas lahjapakkaus, n. 20 eur ja Ecotools Warm Winter Glow meikkisivellinpakkaus n. 30 eur.

kauneus meikki silmameikki
Kommentit (1)
  1. Kiitos vinkistä! Oli vielä muutama lahja hankkimatta ja tää on tosi hyvä idea parille ystävälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *