Lomasuunnittelut kuumimmillaan

Lomasuunnittelut kuumina

Kesälomat lähestyvät. Tai aika monella on jo lomat hyvässä vauhdissa, ainakin päätellen siitä automaattisten lomaviestien määrästä, jota on sähköpostiin kilahdellut jo parin viikon ajan. Viimeistään nyt käy lomasuunnitelmat jo kuumina.

Lomasuunnittelut kuumimmillaan

Mitä teillä on suunntelmissa? Minulla on tänä vuonna oman kesäni unelmatilanne: aikaa, muttei liikaa suunnitelmia. Vaikka rakastan matkustamista, nyt on toiveissa rauhaa ja helppoutta. Viimeiset pari kesää täyttyivät ohjelmasta niin, että nyt oikein nautiskelen ajatuksesta viettää aikaa vähän rauhallisemmin saaristossa ja kotona perheen ja ystävien kanssa. Varmaan pikkumatkojakin toteutetaan, muttei pitään pitkiä tänä kesänä.

Ilmat ovat hellineet Suomea koko alkukesän siihen malliin, ettei täältä ole kiire mihinkään. Eilen oikein havahduin ajatukseen, että yleensähän Suomessa tulee aina aamulla ensin kurkattua ulos ikkunasta haaveena aurinkoinen päivä. Nyt siniseen taivaaseen ja lämpöön on jo tottunut kuin etelän matkoilla.

Tällä lomalla toiveenani on panostaa aika perusjuttuihin; nukkua hyvin, nauttia raikkaasta ilmasta, liikkua joka päivä, tehdä hyvää ruokaa, saunoa ja pulahdella meriviteen… eli ladata akkuja ja nauttia kesästä. Työrpojektejakin mahtuu aina myös yrittäjän lomaan, mutta olen siinä onnellisessa asemassa, että työ on mieleistä ja sopivassa määrin teen sitä vain mielelläni kesälläkin.

Viime viikonloppuna päästiin ”laajennetun perheen” (lasten tyttö- ja poikaystävät mukana) kanssa koko porukalla saareen grillaamaan, chillaamaan, saunomaan ja ulkoilemaan. Oli niin kivaa, että oikein odotan, että koko porukan aikataulut saadaan taas sovitettua yhteen ja päästään uudestaan saaristoon tai vaikka Viroon maatilalle taas.

Tätä viikonloppua vietämme miehen kanssa saaressa. Sunnuntai-ilana ajellaan kaupunkiin ja sitten muutaman päivän työrutistus ennen juhannusta ♥

Kuvat ovat täältä . Ihanan rauhallinen ja inspiroiva hotelli. Suosittelen kurkaamaan, jos omiin lomasuunnitelmiisi kuuluu etelänmatka ja mielessä aktiivista liikuntaa ja terveellistä herkkuruokaa.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *