Lempimakuja paaston jälkeen

Lempimakuja paaston jälkeentarjotin-sangyssaLempimakuja paaston jälkeen… Lupasin kertoa vähän enemmänkin paastosta, mutta siihen taidan päästä vasta sunnuntaina tai ensi viikolla. Kokemukset olivat kuitenkin tosi positiiviset ja ajoitus ihan täydellinen. Nyt hyvän lisäenergian kanssa on hyvä jatkaa kohti joulun aikaa. Mutta siitä ajatuksia siis paremmalla ajalla vielä enemmän.

Mitä ruokia sinä kaipaisit, jos olisit syömättä kiinteää ruokaa viikon? Paaston aikana nousee usein isoksi asiaksi se, mitä syödä sen jälkeen. Itselläni ei oikeastaan edes mitään varsinaista himotuslista pyörinyt päässä, mutta nyt viime päivinä olen taas poiminut lautaselleni näitä yksinkertaisia lempimakujani, tässä tämän aamun ”brunssilautanen”,  jonka nautiskelin sängyssä töitä tehdessä. Näyttää siltä, että jos omaa kroppaa kuuntelee, se valitsee niitä hyvää tekeviä ja ravitsevia herkkuja.

Lempimakuja paaston jälkeen:

♥ avokado

♥ mozzarella

♥ tomaatti

♥ saksanpähkinä

♥ viikuna balsamico

Kommentit (2)
  1. Päivittäinen jatkuva päänsärky. Ei ole työkiireitä kuitenkaan, eli ei johdu siitä ainakaan. Haluan voittaa Tolosen tuotteet ja kokeilla jos olisi apua. Työttömänä ei ole vara ostaa noita tuotteita.

  2. Leena Holvitie
    9.12.2016, 17:52

    Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Olisi mahtavaa kokeilla mutta kuntoutustuella ei varaa ostaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *