Led-lampuilla ja peilillä varusteltu huulikiiltouutuus Artistry Light up lipp gloss

Led-lampuilla ja peilillä varusteltu huulikiiltouutuus Artistry Light up lipp gloss signature-colorartistry-lip-glossaristryLed-lampuilla ja peilillä varusteltu huulikiiltouutuus Artistry Light up lipp gloss

Kerroin eilen Artistryn uusien tuotteiden Suomen lanseeraustilaisuudesta ja keväisestä Flora chic-tuoksusta. Toinen tällä viikolla Suomeen rantautunut tuote on huulikiilto Light up lip gloss. Neutraalin luonnollinen sävy Pink Nude on monikäyttöinen ja sopii moneen tilaisuuteen ja asuun. Itse vannon yleensäkin huulissa nuden luonnollisiin sävyihin, jotka sopivat yhtä hyvin ranta- kuin iltalookiin. Toki sarjaan kuuluu laaja valikoima eri sävyjä. Plussaa on myös tuotteen hoitavuus, jota ei koskaan Suomen talvikeleillä ole liikaa.

Uutena kiinnostavana ja käytännöllisenä toimivuutena kauniin huulikiillon rakenne on varustettu parilla pienekkä led-lampulla ja pitkällä peilillä. Innostun aina, kun yleisiin tuotteisiin keksitään jotain uutta ja tämä on minusta juuri sitä. Pimeillä keleillä käy kiillon sipaisu huuliin hetkessä missä vain, todella hyvä idea!!

*Tuote saatu lanseeraustilaisuudesta testattavaksi blogiin

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *