Lasten huomioimista aktiviteettilomalla

Lasten huomioimista aktiviteettilomalla

Meillä on aina matkustettu paljon. Se on yhteistä aikaa, johon on haluttu panostaa. On hauskaa katsella kuvia, joissa lapset olivat pieniä. Voi sitä rekvisiitan määrää, mikä meillä joskus oli mukana pidemmillä reissuilla. Oli varusteet snorklaamiseen, rullaluisteluun, ja vaikka mihin.

Nyt kun pääsimme pitkästä aikaa koko perhe yhtä aikaa matkalle, ei mitään rekvisiitan pakkausrumbaa ollut. Omat lapsemme ovat isoja ja tietysti hoitavat omat pakkaamisensa, mutta myös hotellilta sai kaiken, mitä aktiiviseen lomanviettoon voi kuvitella tarvitsevansa.

Lasten huomioimista aktiviteettilomalla

Apollomatkojen Levante Beach Resort kuuluu aktiivilomavalikoimaan, enkä todellakaan missään muualla ole nähnyt niin monipuolista ja hyvin järjestettyä aktiviteettivalikoimaa.

Oli hauskaa seurata myös pienten lasten ja lapsiperheiden harrastustoimintaa. Hotellilla on polkupyöräpiste, josta mekin usein nappasimme pyörät ja kypärät ja polkaisimme läheiseen kaupunkiin. Varusteet olivat ihan uudenveroisia, kokoja jokaiselle ja pisteellä hääräsi koko ajan kaksi nuorta miestä auttamassa ja organisoimassa toimintaa. Moni pieni lapsikin oli selkeästi aivan innoissaan päästessään ajelemaan lähimaastoon ja hotellialueelle hienoilla pyörillä.

Vesiaktiviteetteja oli tarjolla joka lähtöön. Kun vanhemmat lähtivät merelle isompiin aaltoihin, lapsia hoiti monta eri aktiviteettitiimiä. Näissä kuvissa he ohjasivat pienten purjehtimista isoissa hotellin altaissa. Välillä pikku jolla keikautettiin nurin ja pikkupurjehtivat pääsivät pulikoimaan virvoittavaan veteen innoissaan.

Välillä vanhemmat kävivät kuntosalilla tai spassa ja lapset jumppasivat rannan joogakatoksessa tai istuivat lukemassa tai piirtämässä hoitajien ja muiden lasten kanssa puun alla. Myös huonoon ilmaan oli varauduttu ja tummien pilvien ilmestyessä taivaalle, pienet pulikoivat ryhmissä sisäuima-altaissa.

Monissa muissa hotelleissa olen harmitellut sitä, että lapsia ei sallita moniin aktiviteetteihin ollenkaan. Ikäraja on usein 16 tai jopa 18. Nyt oli ihanaa nähdä, miten ihan kaikenikäiset vieraat otettiin huomioon ohjelma- ja varustetarjonnassa koko loman ajan. Kun kaikilla oli sopivaa touhua, oli koko hotellin ilmapiiri ihanan lomaisa ja seesteinen, täynnä tyytyväisiä ja hymyileviä ihmisiä.

Pienten lasten läsnäolo ei ole koskaan häirinnyt omaa lomailuani tippaakaan, senkään jälkeen kun oma jälkikasvu on jo kasvanut isoksi -päinvastoin, on ihanaa nähdä pienten lomalaisten nauttivan lomatohuista ja uusista kokemuksista ja ystävistä siinä missä vanhempienkin♥.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *