Lämmin jauheliha-kvinoa-fetaherkku

TUNTUU, että lähes kaikki sisäkeittiössä tehdyt kesäruuat ovat salaatteja, mutta välillä tulee tehtyä niistäkin lämpimiä versioita. Tämäkin in kuin tuhdimpi ja lämmin kreikkalainen salaatti. Jauheliha ja kvinoa tekevät siitä ruokaisan ja reilu oliiviöljy ja paistamisen maut muhevan ja maukkaan. 

Kvinoa-jauheliha-fetapannu neljälle:

400 g jauhelihaa
2 sipulia
– ruskistetaan öljyssä ja maustetaan suolalla ja pippurilla
1,5 dl kvinoaa
1 kasvisliemikuutio
– huuhdellaan ja keitetään vedessä (e dl)
– keitetyt kvinoat lisätään jauhelihapannuun
– päälle sekoitetaan:
– 4 tomaattia paloina
– kourallinen kivettömiä kalamata-oliiveja
– reiluja paloja fetaa
– muutama kevätsipulin varsi
– lorautetaan vielä päälle oliiviöljyä ja tarvittaessa mausteita

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *