Kuningatarmarjojen makuinen kuohuva kesän juhladrinkiksi tai -booliksi

Aurinkoista ja ihanaa viikonloppua!! Oletko muuten jo maistanut tämän vuoden uutuusjuomaa, aidoista vadelmista ja mustikoista valmistettua kuohuvaa, Fresita Blueberry & Rasberryä? Makua raikastaa vielä häivähdys sitruunaan.

Kuningatarmarjojen makuinen kuohuva

Pisteet siitä, että juomassa ei ole lainkaan aromeja tai väriaineita, vaan tuoksu ja maku tulevat kokonaan puhaista marjoista. Marjat ovat minusta parasta kesäherkkua –  ja marjoista parhaita ovat tuoreet mansikat, vadelmat ja mustikat. En yhtään ihmettele, että perinteinen mansikoista tehty Fresita nousi heti Suomeen tullessaan suosituimmaksi kuohariksi. Yhtä tervetullut  vaihtoehto kesäisiin hetkiin tämä kuningtarmarjoista tehty uutuus.

 

Jääkylmänä se on sellaisenaan raikas jälkiruokadrinkki. Oikeastaan aika mielelläni itse skippaan jälkiruoan tai korvaan sen pienellä annoksella tuoreita hedelmiä tai marjoja – tai kesäviikonloppuisin lasillisella marjaisaa kylmää kuohuvaa. Fresita Blueberry & Rasberry on myös kiva uutuusjuoma keväisiin juhliin sellaisenaan, tai osana boolia tai drinkkiä. Sen violetin värin vastapainoksi sopii boolimaljaan vaikka kirkkaat jäiset hunajameloikuutiot, jääpalat ja syötävät kukat.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *