Krabin Ao Nangin erilaiset rannat

Krabin Ao Nangin erilaiset rannatKrabin Ao Nangin erilaiset rannat… Koska nyt on marraskuu ja pimeää. Tämän takia nautin bloggaamisesta. Voin ottaa koska tahansa pienen paon todellisuudesta ja vaipua lämpimiin rantatunnelmiin täällä blogissa. Takaisin Krabille siis.

 

rannalla-2kookossyomistakookosvesivene hattu-2tyttomeloni-2

Krabin hiljaisempi puoli, Ao Nang, jakautui kahteen ranta-alueeseen. Sitä emme aluksi edes tienneet ja ensimmäisenä ja seuraavanakin aamuna herätessämme kävelimme tien poikki hotellimme läheiselle rannalle hedelmäkojun kautta. Ehkä vähän ihmettelimme, kun näytti siltä, että olimme suunnilleen ainoat turistit koko rannalla. Muut olivat paikallisisa.

Parin päivän päästä meille selvisi, että olimme tosiaan valinneet rantapäiviimme paikallisten rannnan ja muutaman minuutin kävelymatkan päässä oli turistiranta, jossa myös edellisen Krabi-postauksen ostoskadut olivat. Kävimme tietysti tsekkaamassa myös turistirannan joka sitten olikin meidän makuumme ihan liian täynnä ihmisiä ja kauppiaita (joita ei ollut paikallisten rannalla ollenkaan) ja seuraavat Krabin rantapäivät päädyimme samaiselle paikallisten rannalle. Ei tämä tietenkään mikään sääntö siellä ole, kaikki voivat oleilla ihan missä haluat, mutta hyvin vakiintunut käytöntö selvästikin.

Me kuitenkin viihdyimme hyvin ystävällisten paikallisten kanssa, siemailimme kookoksiamme, ihastelimme pitkähäntäveneiden tuloa ja menoa lähisaariin. Iltaisin menimme usein vielä samalle rannalle syömään ja ihastelemaan uskomattomia auringonlaskuja.

Kommentit (2)
  1. Olen itse menossa krabille tammikuussa ja olisi kiva tietää missä tämä ”toinen” paikallisten ranta sielä sijaitsee 🙂

    1. inspirations
      22.11.2016, 19:23

      Hei! Ranta on nimeltään Noppharat Thara (löytyy Googlesta). Se on oikeastaan turistialueen reunassa, emmekä olis sinne varmaan edes eksyneet, ellei hotellimme olisi sattunut olemaan toisella puolella tietä. Ihanaa ja rentoa lomaa sinulle, Thaimaa on juuri sopiva paikka nautiskelulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *