Kosteutta ja kimmoisuutta syysiholle sisäisesti ja ulkoisesti

Kosteutta ja kimmoisuutta syysiholle

Vielä haluan esitellä Artistryn testaamista uutuustuotteista Hydra-V -sarjan kosteuttavan ja virkistävän maskin. Hydra V Refreshing Moisture Mask (46,51 €) on sitä, mitä kasvot marraskuussa kaipaavatkin. Väsymys ja lämmitetty sisäilma väsyttävät ihoakin ja sen hehkun palauttamiseksi tarvitaan apuja.

Kosteutta ja kimmoisuutta syysiholle

Käytän naamiota pari kertaa viikossa tai aina, kun iho tuntuu väsähtäneeltä ja kaipaa virkistystä. Maskin koostumus on täyteläinen ja voidemainen. Se tuntuu kevyeltä, levittyy helposti ja ainakin omille kasvoilleni imeytyy tosi nopeasti. Iho tuntuu heti paljon elinvoimaisemmalta ja vaikutus kestää pitkään.

Ylimääräistä aikaa ei tähän ihon hellittelyyn tarvita. Ohjeen mukaan maskin annetaan vaikuttaa 5 minuuttia, mutta itse jätän sen yleensä kasvoille pidemmäksikin aikaa. Pian se on kuitenkin kokonaan imeytynyt ja pyyhkäisen loputkin rippeet pois kevyesti kasvovedellä.

Maski tuo iholle nopeasti elinvoimaa, ravinteita ja kosteutusta. Lisäksi kosteutusta tarvitaan  myös sisältä päin. Juon paljon vettä, mutta syksyllä välillä yllätän itsenikin sillä, että huomaan olevani janoinen. Vesipulloon ei tule tartuttua yhtä helposti kuin kesällä, vaikka varsinkin ulkoillessa ja liikkuessa jano tulee ihan samalla tavalla. Riittävä veden juonti ylläpitää virkeyttä ja nestetasapainoa ja edistää ihonkin kimmoisuutta ja joustavuutta.

*Tuote saatu blogiin testattavaksi.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *