Kosteutta, energiaa ja heleyttä kosmetiikalla

Kosteutta, energiaa ja heleyttä kosmetiikalla

Harmaaseen maanantaipäivään tarvitaan hieman tavallista enemmän piristystä, vaikka miellyttävällä kosmetiikalla. Viime aikoina olen käyttänyt mieluiten kasvojen ylimääräiseen kosteutukseen ja puhdistukseen Malu Wilzin kevyttä HYDRO maskia ja mietoa kuorintajauhetta.

Kumpikaan ei ole minulla yleensä päivittäiskäytössä. Molemmat ovat todella riittoisia. Ostin ne Emotionista yli vuosi sitten. Hydroa käytän välillä kuureina, kuten nyt, ja kuorintajauhetta suunnilleen kerran viikossa. Se on erittäin kevyttä ja hellävaraista, mitkään suurempirakeiset kuorintatuotteet eivät iholleni käykään. Varsinkin vähän väsähtänyt iho saa niistä energiaa ja heleyttä. Ja kevätkaipuuseen auttaa Artistryn raikas ja kevyt kevään tuoksu Flora Chic.

Kosteutta ruiskuttelen monta kertaa päivässä. Iho väsähtää ja rypistyy kuivuudesta lämmitetyssä huoneilmassa. Runsas kasvovesien ja kosteussuihkeiden käyttö kosteuttaa ja rentouttaa ihoa ihan silmissä.  Jurliquen tasapainottava ruusuvesi (Rosewater Balancing Mist) on miellyttävä spray kasvoille, joka on ollut minulla jo pitkään käytössä muiden vastaavien tuotteiden kanssa vaihdellen. Iho myös tottuu kosmetiikkaan ja hyötyy ja saa tehoa tuotteiden vaihtelusta.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *