Kiva matkatuliaisvinkki: Sephora maskit

 

Kiva matkatuliaisvinkki: Sephora maskit

Pieni vinkki matkatuliaisiksi… reissustahan on kiva tuoda jotain sellaista, jota ei Suomesta saa. Lisäksi ainakin oma matkalaukkuni on usein niin täynnä, että tuon mukanani kotiin mieluiten jotain kevyttä, pieneen tilaan mahtuvaa ja mielellään tietysti vielä hyödyllistäkin.

Sephoraa ei edelleenkään löydy meiltä Suomesta, vaikka lähimmät Sephoran tuotteet voi tuoda Ruotsista tai Tanskasta. Ostin valikoiman näitä Sephoran ihania maskeja Floridasta ja niitä on edelleen jäljellä. Oikeastaan koko Sephoran pussini taisi alunperin sisältää ison valikoiman kaikenlaisia maskeja; yö- ja päivämaskeja kasvoille, silmänympäryksille, jaloille… avokadoa, ruusua, vihreää teetä ja vaikka mitä. Aidon suosituksen merkki on se, että en edes osaa nimetä näistä mitään suosikkiani, vaan kaikki ovat olleet miellyttäviä, tuoksuvia ja tehokkaita.

Hintakaan ei ole tosiaan paha, muutama dollari maskilta ja esim. noita pienissä rasioissa olevia yömaskeja voi käyttää useampana yönä.

Luin näistä itsekin alunperin jossain blogissa ja kun ne tulivat floridalaisessa tavaratalossa vastaan, niin tunnistin ne heti raikkaista ja hauskoista pakkauksistaan. Suosittelen kokeilemaan ja taidan taas napata itsekin niitä pussillisen mukaan seuraavalta matkaltani.

kauneus finnit ihonhoito ihonhoitotuotteet
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *