Kirjasuositus: Tie tasapainoon ruokkii rauhoittumista ja hyvää oloa

Kirjasuositus: Tie tasapainoon ruokkii rauhoittumista ja hyvää oloa

*Kirja saatu kustantajalta blogiin arvostelukappaleeksi

Marraskuu on ihanaa aikaa lukemiselle. Kun jo alkuillasta on pimeää kuin keskiyöllä, on illat kuin tehty viltin alle käpertymiseen kirjan kanssa.

Kirjasuositus: Tie tasapainoon ruokkii rauhoittumista ja hyvää oloa

Kun oppii järjestämään kiireisten päivien jälkeen itselleen niitä hetkiä, että antautuu vain lukemiselle. Kun ei ole kiire mihinkään, on hyvä kirjavalintakin sellainen, joka rauhoittaa ja pysäyttää. Sellainen on Tie tasapainoon. Ihanan pysäyttävää, ajatuksia herättävää, hyvän olon nälkää kasvattavaa lukemista. Kirjailija Inderjit Kaur Khalsa tietää, mistä kirjoittaa ja miten saada lukija hiljenemään ja kiinnostumaan. Hän on Helsingin kundaliinijoogakoulun perustaja, joogaohjaaja ja elokuvakäsikirjoittaja.

Kirja saa lukijansa pohtimaan omaa olotilaa, hyvän olon lähteitä, merkityksellisyyttä ja ympäristöä. Kaiken ykseyttä ja meidän vaikutusta siihen. Se tarjoaa tietoa ja konkreettisia työkaluja helppojen mallien avulla kokeilla itse kundaliinijoogan, meditoinnin ja hengitysharjoitusten vaikutusta olotilaan ja omaan mieleen.

Suosittelisin kirjaa monelle. Se sopii ihan ensimmäiseksi teokseksi joogan maailmaan tutustumisessa tai vaikka vain arjen pysäyttäjäksi, rentoutumisen tarpeeseen. Yhtä hyvin siitä nauttii varmasti alan harrastaja ja ammattilainenkin. Joogaan lähes päivittäin, seuraan monia kiinnostavia joogeja ja luen alan kirjallisuutta. Silti Tie tasapainoon tarjoaa minulle paljon uutta ja kiinnostavaa, kuten Jooginen numerologia ja siihen perustuvat harjoitukset. Pidän kirjan kokonaisvaltaisuudesta, sen lempeästä positiivisuudesta ja visuaalisuudesta sekä sen sisältämästä selkeästä viestistä, jonka mukaan voimme itse valita, mitä tunnetta ruokimme itsessämme. Sekä miksi niin kannattaa tehdä ja miten hyvä olo saavutetaan.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *